Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Valley: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Charlton had al op verschillende velden gespeeld toen ze in 1919 naar The Valley verhuisden.

Valley

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd gebouwd door Charlton Athletic-fans met behulp van een veld en grote aarden oevers. In het begin had het alleen dit uiterlijk. In 1923 verhuisde Charlton van The Valley naar The Mount in Catford, maar nadat een voorgestelde fusie mislukte, verhuisde hij terug naar The Valley. Het stadion ontwikkelde zich geleidelijk in de volgende decennia, met name door de aarden bank in betonnen terrassen te veranderen en door de bouw van een overdekte hoofdtribune. In de jaren 1930 was The Valley een van de grootste stadions van Engeland en het enorme oostelijke terras was het grootste van het land. Het stadion vestigde zijn recordaantal toeschouwers van 75.031 toeschouwers tijdens een FA Cup-wedstrijd met Aston Villa in 1938. In de volgende decennia werden er geen veranderingen aangebracht, totdat in de late jaren 1970 een nieuwe hoofdtribune werd gebouwd en een paar jaar later de nieuwe overdekte Jimmy Seed Stand aan de zuidkant. Nadat de club in beheer was gegaan, verwierf een supporterstrust het. Het stadion bleef eigendom van de vorige eigenaar. Charlton verhuisde in 1985 naar Selhurst Park om te kunnen delen met Crystal Palace. De club kreeg the Valley in 1988 in handen, maar het stadion was toen in verval geraakt en een herontwikkeling werd geblokkeerd door de lokale greenwichraad. Fans van Charlton Athletic richtten een nieuwe politieke partij op nadat deze verschillende successen had behaald bij de verkiezingen van 1990. De gemeenteraad keurde de plannen uiteindelijk goed en de club speelde nog een jaar op Upton Park voordat ze in 1992 terugging naar het gerenoveerde The Valley. Een goede herontwikkelingscampagne begon kort daarna met de bouw van een nieuwe Oosttribune en ging in 1998 verder met de bouw van een nieuwe westtribune met twee lagen. De Noordtribune werd kort daarna herbouwd en vervolgens verbonden met de West- en Oosttribune. In het midden van de jaren 2000 stelde Charlton voor om het Oosten en Jimmy Seed-tribunes te herbouwen om een volledig afgesloten stadion met 40.000 zitplaatsen te creëren. Plannen werden echter nooit gerealiseerd vanwege de degradatie van de club. (foto's van de huidige The Valley hieronder)

Hoe kom je in de vallei

The Valley ligt in Londen aan de zuidoever van de rivier de Theems. Het stadion ligt op ongeveer 6 kilometer van het centrum van Londen en 2 kilometer ten oosten van Greenwich. Het station ligt op korte loopafstand van Charlton Rail. Er is een frequente dienst naar Charlton vanaf Cannon Street, London Bridge en Lewisham stations, en vrij frequente dienst van Charing Cross en Waterloo East stations. De reis duurt 15 tot 25 minuten, afhankelijk van waar je instapt. Verschillende bussen verbinden het stadion met andere delen van Londen. Bus 53 is vooral handig omdat deze kan worden genomen vanaf Parliament Square en andere haltes op de zuidelijke oever, maar uw reistijd zal veel langer zijn dan met de trein. Stap uit bij de halte Charlton Park Road. Adres: Floyd Road, London SE7 8BL

Charlton Athletic Tickets

Tickets voor wedstrijden van Charlton Athletic kunnen online, telefonisch of in de clubwinkel worden gekocht. Tickets zijn verkrijgbaar aan de poort op de dag van de wedstrijd. Charlton is zelden uitverkocht. Tickets voor wedstrijden in het stadion variëren van £ 17,00 voor een stoel in een van de hoeken tot £ 29,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. De prijzen worden verhoogd met £ 3,00 voor een aantal spraakmakende games. Tickets zijn £ 3,00 duurder als ze op de dag van de wedstrijd worden gekocht.

Relevante internetlinks

Bezoek de officiële website van Charlton Athletic, de officiële stadsgids van Londen, de website van de Londense metro of Journeyplanner.org voor informatie over een bezoek aan Charlton Athletic. Treintijden en tarieven zijn te vinden op Nationalrail.co.uk.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Valley
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Valley
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Valley
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Valley

The Valley: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Charlton had al op verschillende velden gespeeld toen ze in 1919 naar The Valley verhuisden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op