Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Orange Velodrome: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het heeft een capaciteit van meer dan 80.000 mensen en is het grootste stadion van Frankrijk. De Orange Velodrome is een groot stadion dat werd gebouwd om te dienen als speellocatie voor het WK van 1938. Het heeft een capaciteit van meer dan 80.000 mensen en is daarmee de grootste van Frankrijk.

Velodrome

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Orange Velodrome, ook wel bekend als het Stade Velodrome, werd in 1938 gebouwd om te dienen als speellocatie voor het WK. Kort daarna werd het de nieuwe thuisbasis van Olympique de Marseille, die hun vorige stadion waren ontgroeid. Het Stade Velodrome werd officieel geopend op 13 juni 1937 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Marseille en het Italiaanse Torino. Tijdens het WK van 1938 was in het stadion een wedstrijd in de eerste ronde en de halve finale tussen Italië en Brazilië (2-1). Het stadion had oorspronkelijk een wielerbaan en een atletiekbaan die het veld omcirkelden. Het was komvormig en beide lange zijden hadden dekking. Het stadion bleef de volgende decennia grotendeels ongewijzigd, hoewel de sporen geleidelijk werden weggevreten door de uitbreiding van de tribunes. Het Stade Velodrome kreeg een opknapbeurt ter voorbereiding op het EK 1984, waar het een eerste ronde groepswedstrijd en de halve finale wedstrijd tussen Frankrijk en Portugal organiseerde. Het stadion werd volledig herbouwd voor het WK van 1998 en kreeg zijn karakteristieke ronde tribunes. De capaciteit steeg tot ongeveer 60.000 zitplaatsen, hoewel het nieuwe stadion ook werd bekritiseerd vanwege het gebrek aan dekking. Tijdens het WK organiseerde het Stade Velodrome vier groepswedstrijden in de eerste ronde, een ronde van 16 wedstrijden, een kwartfinale en de halve finale tussen Brazilië en Nederland (1-1). Renovaties na het winnen van het Euro 2016-toernooi door Frankrijk omvatten de bijna volledige reconstructie van de twee hoofdtribunes, kleine werken aan de tribunes aan beide uiteinden en de bouw van een dak dat het hele stadion zou bedekken, waardoor de capaciteit met 7.000 zitplaatsen zou toenemen. De herontwikkeling is in de zomer van 2014 afgerond. Stade Velodrome organiseerde vier groepswedstrijden in de eerste ronde tijdens Euro 2016, de kwartfinale tussen Portugal en Polen (1-1) en de halve finale tussen Frankrijk en Duitsland (2-0). In 2016 werd het stadion omgedoopt tot Orange Velodrome na een sponsordeal met telecombedrijf Orange. (foto's van het huidige Stade Velodrome hieronder)

Manieren om naar Orange Velodrome te reizen

Orange Velodrome ligt in het zuiden van Marseille, op ongeveer drie en een halve kilometer van het centrum van Marseille en nog een kilometer van het centraal station Saint-Charles. Metrolijn 2 brengt u naar het stadion. U kunt de metro naar het zuiden nemen op het treinstation Saint-Charles of een andere halte in het stadscentrum en uitstappen bij Rond-Point du Prado of Sainte Marguerite Dromel. Als u uit het oude havengebied komt, kunt u lijn 1 nemen en op station Castellane overstappen op lijn 2. U kunt hier een metronetwerkkaart vinden. Als u van het oude havengebied naar Stade Velodrome wilt komen, is het ook mogelijk om gewoon te lopen. Het duurt ongeveer vijfendertig minuten als je loopt, of ongeveer vijftien als je de bus neemt. Je kunt je weg vinden naar rue de Rome, een paar blokken landinwaarts, en naar het zuiden afslaan. De Rue de Rome gaat over in de Avenue de Prado, die u in één lijn naar het stadion brengt. Het is over het algemeen een mooie wandeling. Marseille heeft goede treinverbindingen met de rest van Frankrijk, met frequente directe TGV-treinen vanuit bijvoorbeeld Parijs, Lyon en Nice. U kunt uw treintickets van tevoren boeken via de officiële SNCF-website. Marseille heeft ook een luchthaven, Marseille Provence Airport. Het is goed voor verbindingen en wordt ook bediend door low-cost luchtvaartmaatschappijen. De luchthaven ligt 25 kilometer ten noordwesten van het centrum van Marseille, in de buurt van het treinstation Saint-Charles. Je kunt eerst een bus nemen naar station Saint-Charles en vanaf daar naar het stadion gaan. Adres: 3 Boulevard Michelet, 13008 Marseille

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stade Velodrome

De oranje velodroom ligt in een welgestelde woonwijk. Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden in de buurt, met name op de Avenue du Prado in de richting van het stadscentrum. In het centrum van de stad, het oude havengebied (Vieux Port) is waar je het beste eten en drinken vindt. Het Hotel Le Huitiã ̈me is een budget alternatief, terwijl het Novotel aan de Avenue du Prado iets verder weg ligt, maar nog steeds een gemakkelijke wandeling. Als u dicht bij de kust en het strand wilt verblijven, is het Residence Adagio Prado Plage misschien een goede optie voor u. De meeste mensen zullen besluiten om in het oude havengebied te verblijven of iets verder naar het zuiden in de buurt van Castellane met zowel het stadion als het stadscentrum op loopafstand. Op zoek naar hotels in de buurt van het Stade Velodrome in Marseille? Je kunt hier een scala aan opties vinden, en als je op zoek bent naar iets in het stadscentrum, zorg er dan voor dat je meer opties verkent!

Marseille Tickets

Tickets voor wedstrijden in Marseille kunnen online worden gekocht, aan de kassa van het stadion of in de officiële winkel van OM. Ze kunnen ook worden gekocht bij een van de verkooppunten van Francebillet, Ticketnet of Digitick. Ticketprijzen kunnen variëren afhankelijk van de wedstrijd, maar ze variëren meestal van ongeveer 10 dollar voor een stoel achter het doel tot ongeveer 20 dollar voor een stoel aan een van de zijkanten. Prijzen voor spraakmakende wedstrijden zijn meestal hoger, maar tickets voor wedstrijden met een lager profiel, zoals de Europa League, kunnen goedkoper zijn. Voor meer informatie bel +33 (0) 892 700 840.

Orange Velodrome stadion tours

Het vvv-kantoor van Marseille organiseert rondleidingen door het stadion met toegang tot de kleedkamers, de perszaal, tribunes en spelers? tunnel. De rondleidingen duren ongeveer 75 minuten. De rondleidingen lopen de meeste dagen van de week, maar er zijn soms meerdere keren per dag geen wedstrijden of evenementen in het stadion. U kunt dus online controleren op een up-to-date schema om erachter te komen wanneer de rondleidingen plaatsvinden. Tickets zijn online te boeken. Bel voor meer informatie +33 (0)4 86 09 50 34 of mail [email protected] De rondleiding kost ?13,00.

Relevante internetlinks

De officiële website van Olympique de Marseille is www.om.net, terwijl de officiële website voor het vvv-kantoor van Marseille is www.marseille-tourism.com. Tot slot, voor informatie over het openbaar vervoer in Marseille, kijk RTM.fr! Ik geniet echt van het uitzicht hier. De architectuur is fantastisch en het is geweldig om te zien hoe mensen constant voorbij stromen. Ik stopte bij een hotel in de buurt en een uur nadat ik was gaan zitten, stroomden er nog steeds vele duizenden mensen voorbij. Ik ging naar het stade velodroom voor de EK 2016-wedstrijd Hongarije tegen IJsland en ik heb ervan genoten. Het stadion was fantastisch, de stoelen waren goedkoop en de sfeer was geweldig. Ik hield vooral van het uitzicht vanaf waar ik zat. De structuur was briljant en er waren vele duizenden Hongaren die het spel bijwoonden. Het was heerlijk om na afloop buiten te zitten en een biertje te drinken. Ik heb Marsyllie-fans altijd als topsupporters beschouwd omdat ze nooit op het bord stapten. Er waren geen uitfans! Over het algemeen is Marseille een geweldige plek om te bezoeken. Stadion is geweldig en ik zou er weer naartoe gaan. Ik heb fans van Marsyllie altijd als topsupporters beschouwd, maar ze stapten niet op het bord. Er waren geen uitfans! Over het algemeen is Marseille een geweldige plek om te bezoeken. Het stadion is geweldig en ik zou er weer naartoe gaan. Ik dacht dat het ontwerp van het stadion het moeilijk maakte om je stoel te vinden, en ik denk ook dat de journalistenplaats veel te hoog of ver weg van het veld was. Ze hebben misschien een verrekijker nodig om de nummers van de spelers te zien. Ik heb genoten van mijn bezoek aan het stadion voor de recente wedstrijd Groningen Europa en ik ben blij dat er maar 9.000 mensen kwamen opdagen. Het ontwerp lijkt mensen aan te moedigen om de stoelen over te steken om in en uit hun plaats te komen; de stoelen zijn slecht gemarkeerd. Ik vond ook dat de locatie van de journalisten veel te hoog/ver van het veld was. Ze moeten een verrekijker nodig hebben om de nummers van de spelers te zien. Ik heb genoten van mijn bezoek voor de recente Wedstrijd Groningen Europa en was blij dat er maar 9.000 aanwezig waren!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Velodrome
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Velodrome
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Velodrome
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Velodrome

Orange Velodrome: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het heeft een capaciteit van meer dan 80.000 mensen en is het grootste stadion van Frankrijk. De Orange Velodrome is een groot stadion dat werd gebouwd om te dienen als speellocatie voor het WK van 1938. Het heeft een capaciteit van meer dan 80.000 mensen en is daarmee de grootste van Frankrijk.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op