Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Videoland

Videoland Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Videoland is een website die volgens veel mensen de beste filmstreamingsite van Nederland is. In feite is het misschien wel een van de beste filmstreamingsites ter wereld. Met duizenden films en tv-programma's van zowel Nederlandse als internationale bronnen is Video Land een uitstekende optie voor iedereen die zijn favoriete films en series wil bekijken. Lees vandaag mijn recensie om meer te weten te komen over deze geweldige site!

Videoland

videoland storing 21 juni 2022

downloaden op videoland

videoland kosten

videoland storing

videoland storing 2022

downloaden van videoland

downloaden videoland

heeft videoland storing

kosten videoland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

videoland.com

Dit was zeker het geval met Video Land. Ik ben zelfs verbaasd dat het zo lang heeft geduurd voordat ik deze kon beoordelen. Het bestaat niet alleen al meer dan een decennium, maar het staat ook bekend om zijn hoogwaardige inhoud. Sterker nog, in Nederland is de enige echte concurrentie die Video Land heeft Netflix- geen enkele andere premium streamer zit zelfs maar in de buurt van hetzelfde niveau als Video Land.
Een van de beste filmstreamingsites in het bekende universum is wat deze geweldig maakt. Het heeft een gebruiksvriendelijk siteontwerp en -interface, honderden geweldige films en series, HD-streaming en eerlijke abonnementskosten.
De enorme selectie van topshows en films van Video Land is wat me het meest opvalt. Hoewel het soms varieert, zijn er over het algemeen veel geweldige keuzes hier beschikbaar. Je kunt je elke maand van elk jaar abonneren op Video Land en ervoor zorgen dat je honderden populaire shows en bekroonde films vindt.
Video Land heeft niet alleen een grote selectie films en series van over de hele wereld, maar ze hebben ook meer dan 700 Nederlandse films en shows die rechtstreeks uit de grond komen. Het zou niet moeilijk zijn om te beweren dat Video Land de beste filmstreamingsite van Nederland is - misschien wel een van de beste filmstreamingsites ter wereld.
Het is nog niet zo lang geleden dat Video Land ontstond, nu al bijna vier decennia actief in de filmindustrie. Onlangs zijn ze overgestapt op een OTT-streamingdienst; hun oorsprong gaat echter nog verder terug. Pas echter op - want hun nieuwste onderneming is misschien wel hun beste tot nu toe!

Geschiedenis

Nico Broerson en Gerard Van Stijn, de oprichters van Video Land, openden de eerste winkel in 1984. Philips nam tussen 1992 en 1996 het stokje over als officiële eigenaar van Video Land, maar raar om te bedenken dat een bedrijf eigenaar is van een bedrijf, maar corporaties worden in de ogen van de wet als individuen beschouwd. Philips bleek in ieder geval een behoorlijk competente leider, want in 2004 opende Video Land zijn 200e winkel.
Zoals Blockbuster op de harde manier leerde in de Verenigde Staten, dreigden streamingdiensten tegen het einde van het eerste decennium van deze eeuw een einde te maken aan de hele videotheekindustrie (althans het bakstenen en mortelmodel). Video Land was ook niet immuun voor deze druk. Het werd zelfs zo erg dat hun moederbedrijf, Entertainment Retail Group, in 2010 faillissement aanvroeg. Moving Pictures Holding ging verder met het kopen van het videoland-bedrijfsmodel en de franchise, toen de draai naar streaming voor het merk begon.
De on demand streamingdienst van Video Land is sinds 2010 beschikbaar. Het was in eerste instantie veelbelovend en RTL Nederland verwierf in 2013 een belang van 65% in het bedrijf. Sindsdien is RTL Nederland de volledige eigenaar van Video Land en hebben ze het brick & mortar-model volledig verlaten. Geen enkele Video Land-locatie blijft vandaag open.
Sinds 2015 produceert Video Land hun eigen originele content, die populair is bij zowel Nederlandse als internationale bioscoopbezoekers. Tegenwoordig danken enkele van de beste Nederlandse films en tv-series hun succes aan het talent van Video Land voor kwaliteit. Ondanks dat het niet meer bestaat in de fysieke wereld, doet Video Land het erg goed in de digitale sfeer.

Ontwerpen

Als een geweldige filmstreamingsite heeft Video Land een intuïtieve, scherp ogende en dynamische interface. Het zal niet te ver afdwalen van de beproefde lay-out en structuur van andere streamingsites, waardoor het gemakkelijk is voor iedereen die eerder Netflix of Hulu heeft gebruikt.
Video Land zal je begroeten met een extra grote banner die uitgelichte of gepromoot serie- en filmposters afwisselt. Als u echter liever bladert, kunt u dit doen door een menu met genres net onder de banner te openen. Filters zijn beschikbaar om te kiezen uit honderden en honderden titels in verschillende genres. Kies uit actie, animatie, documentaire, fantasy, horror, familie, etc.
Blijf naar beneden scrollen en u kunt bladeren door een aflopende lijst met menurijen, gescheiden door het inhoudstype. Je kent de boor; Ik weet het zeker: kijk nog eens, populair, trending, etc. Een manier waarop Video Land zich onderscheidt van het standaard Netflix-ontwerp is de opname van een dashboard aan de rechterkant van de pagina. Hier kunt u meer in het algemeen door inhoud bladeren - op inhoudstype (series, films, kinderen, enz.) - en toegang krijgen tot uw downloads, zoekbalk en account / instellingen.
Elk aspect van deze filmstreamingsite is eenvoudig te gebruiken, stijlvol, modern, dynamisch en handig. Als je beschouwd wilt worden als de beste filmstreamingsite van Nederland, is dit precies hoe je site eruit moet zien.

Inhoud en functies

Zoals ik eerder al zei, in Video Land, is kwaliteit de sleutel. Video Land vraagt zijn leden echter niet om kwantiteit op te offeren voor kwaliteit? of andersom. Met deze filmstreamingsite krijg je niet alleen honderden films en tv-series, maar krijg je ook enkele van de grootste hits, meest veelgeprezen films en series en een geweldige mix van internationale en Nederlandse titels.
Op het moment van schrijven zijn er 728 Nederlandse films en shows beschikbaar op VideoLand. Met nieuwe films en series die regelmatig worden toegevoegd, zal dit aantal naar verwachting blijven toenemen. Uit deze meer dan 700 Nederlandse films en series vinden gebruikers tal van hun favoriete films en shows, evenals een grote selectie van Video Land originals.
Video Land heeft een grote selectie van internationale films en tv-series. Veel van deze films en series zijn populaire Amerikaanse en Britse titels die niet vaak te vinden zijn op andere Nederlandse filmstreamingsites. Daarnaast zijn er 281 internationale tv-series om van te genieten.
Enkele extra functies die opmerkelijk zijn: Een van de beste deals in de wereld van streamingabonnementen is Video Land. Leden kunnen op maximaal vier schermen tegelijk streamen en ze kunnen titels downloaden en offline streamen.

Mobiele en desktopervaring

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws voor mobiele streamers. Het goede nieuws is dat Android-gebruikers geen probleem zullen hebben met het gebruik van de elegante en intuïtieve app die beschikbaar is in de Google Play Store. Ik kon echter geen app met de naam Video Land vinden in de Apple App Store, dus dit is mogelijk nog niet beschikbaar voor iOS-gebruikers. Hopelijk wordt dit snel aangepakt.
Er is een behoorlijke hoeveelheid platformonafhankelijke compatibiliteit met Video Land, hoewel er enkele verschillen zijn in hoe toegankelijk het is, afhankelijk van het apparaat. Video Land is te bekijken via Chrome Cast, Apple TV, Ziggo Box en PlayStation. De enige fatale fout kan echter de relatief korte lijst met compatibele apparaten zijn.

Prijzen en abonnementen

Een van de dingen die ik leuk vind aan Video Land is dat ze drie abonnementsniveaus bieden : Base, Plus en Premium. Het Base-lidmaatschap is advertentievrij; Plus leden krijgen uitgebreide streaming-uren en toegang tot exclusieve content; en het Premium-lidmaatschap biedt nog meer voordelen, zoals toegang tot exclusieve inhoud en geen advertenties. De prijzen en voordelen voor elk lidmaatschapsniveau zijn als volgt:
Base heeft een maandelijks abonnement waarmee één scherm tegelijk kan worden gebruikt, zonder te downloaden, en het is niet op alle apparaten beschikbaar.
Met Plus (? 7.99/maand) krijgt u 2 extra schermen om downloads te bekijken en apparaten te beheren. Plus werkt op alle compatibele apparaten.
Dit is een premium abonnement met 4 schermen, downloads en toegang tot alle apparaten.
Het maakt niet uit welk pakket u kiest, Video Land is een betaalbare filmstreamingsite met tonnen waarde. En had ik al gezegd dat elke optie wordt geleverd met een gratis proefperiode van 14 dagen?
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Videoland

videoland storing 21 juni 2022

downloaden op videoland

videoland kosten

videoland storing

videoland storing 2022

downloaden van videoland

downloaden videoland

heeft videoland storing

kosten videoland

livestream videoland

storing bij videoland

storing videoland

storing videoland app

storing.videoland

videoland app storing

videoland downloaden

videoland downloaden op tv

videoland free account

videoland gratis

videoland gratis kijken

videoland kijken in turkije

videoland live tv

videoland offline kijken

videoland plus kosten

videoland storing vandaag

videoland stream

videoland streamen

videoland streaming

videoland subtitles

Videoland Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Videoland is een website die volgens veel mensen de beste filmstreamingsite van Nederland is. In feite is het misschien wel een van de beste filmstreamingsites ter wereld. Met duizenden films en tv-programma's van zowel Nederlandse als internationale bronnen is Video Land een uitstekende optie voor iedereen die zijn favoriete films en series wil bekijken. Lees vandaag mijn recensie om meer te weten te komen over deze geweldige site!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op