Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Vimeo Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Als je genoeg hebt van advertenties, enquêtes en constant wordt gevraagd om te upgraden naar de verschillende premiumservices van YouTube, wordt het misschien tijd dat je de overstap maakt naar Vimeo. Perfect voor professionele videografen en casual videostreamers, Vimeo is zeker de moeite waard om te bekijken. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Vimeo

vimeo gratis

vimeo storing

how to watch vimeo live stream on tv

is vimeo gratis

storing vimeo

vimeo downloaden

vimeo kijken

vimeo kosten

vimeo pro kosten

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

vimeo.com

Ik denk dat mensen over het algemeen eerst aan YouTube denken als ze aan streamingsites denken. Het is gemakkelijk de meest populaire en meest gebruikte site, en het was een van de eerste die een soort wurggreep over de markt ontwikkelde. Met honderden miljoenen gebruikers en door gebruikers gegenereerde video's is het moeilijk om dit platform voor het delen van sociale video's te verslaan.
Er zijn echter veel aspecten van YouTube die een groeiend aantal mensen over de hele wereld ondraaglijk begint te vinden. Als je ooit enige tijd op YouTube hebt doorgebracht, dan weet je hoe belabberd het is met advertenties. Er zijn advertenties die vóór bijna elke video worden afgespeeld, waarvan de meeste niet kunnen worden overgeslagen. Bovendien hebben sommige video's (vooral die op kanalen met inkomsten) advertenties ingebouwd, in stappen gedurende de videostream.
Veel YouTube-gebruikers hebben de site helemaal verlaten omdat het frustrerend kan zijn om meerdere advertenties in de loop van een enkele video te hebben.
Sinds YouTube begon met het plaatsen van advertenties over hun inhoud, hebben ze geleidelijk het aantal advertenties dat gebruikers zien verhoogd en de hoeveelheid controle die ze hebben over welke ze wel of niet kunnen zien, verminderd. Tegenwoordig schat ik dat een goede derde van je video-kijktijd op YouTube wordt besteed aan het bekijken van advertenties.
Wat is een van de redenen dat er een groeiende vraag is naar alternatieven voor YouTube? Het feit dat YouTube voortdurend probeert zijn premium services letterlijk elke keer dat ze de site bezoeken op te dringen en enquêtes in video's insluiten, samen met de groeiende ergernis veroorzaakt door deze dingen, heeft ervoor gezorgd dat gebruikers op zoek zijn naar alternatieven. Dit is de reden waarom concurrerende sites zijn ontstaan in de hoop een deel van de honderden miljoenen gebruikers van YouTube weg te stelen.
Er zijn enkele centrale verschillen tussen Vimeo en YouTube. Ten eerste moet je betalen om Vimeo te gebruiken; dit is een grote onderscheidende factor in vergelijking met YouTube, dat volledig advertentievrij is. Bovendien trekt Vimeo een meer nichepubliek aan dan YouTube - dit is misschien een goede zaak voor sommige mensen, maar het zal waarschijnlijk niet voor iedereen het geval zijn. Dus, is Vimeo een levensvatbaar alternatief voor YouTube? Nou, laten we een kijkje nemen en beslissen!

Geschiedenis

In november 2004 richtten Jake Lodwick en Zach Klein Vimeo op. Lodwick zou de naam hebben bedacht - een woordspeling gemaakt door het combineren van ?video? en ?me.? Vimeo, handig (of creatief) genoeg is ook een anagram van het woord ?film.? Dus, met een pakkende naam en een droom om de wereld te voorzien van advertentievrije videostreaming, werd Vimeo geboren.
In juli 2008 begon Vimeo meer controle te krijgen over de inhoud die op hun site werd gehost. In het begin stonden ze iedereen toe om elke gewenste video-inhoud te plaatsen (behalve pornografische inhoud). In 2013 begonnen ze echter meer controle te krijgen over de video's en hoe ze werden bekeken door sommige video's te beperken tot bepaalde landen en te voorkomen dat ze op andere sites werden gedeeld.
In juli 2008 kondigde de videohostingwebsite YouTube aan dat ze niet langer gamevideo's zouden hosten. Ze noemden verschillende redenen voor deze beslissing, maar de kern van het probleem leek te zijn hoe lang dit soort video's meestal waren en hoeveel serverruimte ze verbruikten. In september van datzelfde jaar werd elke gamevideo van de site verwijderd. Naarmate Vimeo in populariteit groeide en naarmate serverruimte echter waardevoller werd, werd het verbod opgeheven. Vanaf oktober 2014 zijn gamevideo's weer toegestaan op YouTube.
Er gebeurden veel interessante dingen in 2014 voor Vimeo. Een van de belangrijkste was hun toevoeging van HD-video's, waardoor ze de eerste streamingdienst waren die die kwaliteit bood. In december introduceerden ze ook 4K-video-ondersteuning, wat ertoe heeft geleid dat veel andere sites hun voorbeeld volgen en 4K-mogelijkheden toevoegen. Tegenwoordig biedt bijna elke site die u kunt gebruiken om video's te bekijken, dankzij wat Vimeo heeft gedaan, 4K-streaming.
Hun volgende grote zet was er een waar ze, toegegeven, een beetje laat op de wedstrijd waren. In 2017 konden gebruikers op de meeste sites live videofeeds uploaden. Het was echter pas in september van dat jaar dat Vimeo zijn livestreamingplatform introduceerde en het bedrijf LiveStream overnam om dit te doen. Als gevolg hiervan heeft Vimeo een aantal van de hoogste kwaliteit live streaming van elke website, zelfs als het iets langer duurde om daar te komen.

Ontwerpen

Bovendien laadt de site veel sneller dan YouTube - het is echt ongelooflijk hoeveel sneller het is! Ik vind het websiteontwerp van Vimeo echt beter dan dat van YouTube. Het is zoveel netter en de lettergroottes en miniaturen zijn kleiner. De afbakeningen tussen de videospeler, beschrijving, opmerkingen en voorgestelde video's zijn duidelijker. De site laadt ook sneller dan YouTube.
Ik hou echt van de nieuwe look van Vimeo. Het is visueel aantrekkelijker en legt de nadruk op de video's die u bekijkt, en dat is hoe het zou moeten zijn. De lay-out is naar mijn mening veel schoner en georganiseerder dan YouTube.

Tevreden

Dit is dus misschien wel het eerste gebied waar Vimeo tekortschiet ten opzichte van YouTube; wat het aantal video's betreft (en dus een verscheidenheid aan beschikbare video's), verbleekt Vimeo in vergelijking. Dit komt door de veel kleinere gemeenschap van actieve gebruikers op Vimeo in vergelijking met YouTube.
Hoewel Vimeo slechts 170 miljoen gebruikers heeft, verbleekt het in vergelijking met de 2 miljard maandelijkse actieve gebruikers van YouTube. Dit blijkt uit de kwaliteit van de inhoud van Vimeo, die achterblijft bij die op YouTube.
Dat gezegd hebbende, Vimeo heeft de neiging om kwaliteit boven kwantiteit te verkiezen. Dus hoewel het aantal video's en gebruikers relatief minuscuul is, is de streamingkwaliteit en ondersteunende aard van de gebruikersbasis wat het goedmaakt.
In vergelijking met YouTube biedt Vimeo 4K-video's met een betere beeldkwaliteit en hogere afspeelsnelheden. Bovendien is de Vimeo-community meer ondersteunend en behulpzaam en biedt het kritische feedback en lof waar het verdient.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik beschreef al hoe de traditionele webbrowsersite prachtig is. Maar ik denk dat de app enigszins kan worden verbeterd - het is lang niet zo georganiseerd of logisch ingedeeld als de site is, en browsen kan soms een beetje omslachtig zijn. Het is niet de slechtste app voor het streamen van video's, op geen enkele manier, maar er is zeker een beetje een leercurve voordat je je er volledig comfortabel bij voelt.

Prijzen en plannen

Als je creatieve ideeën hebt en video's met advertenties wilt uploaden, biedt het abonnement van $ 5 / maand meer functies. Het abonnement van $ 10 / maand maakt onbeperkte streams en downloads mogelijk, evenals de mogelijkheid om advertenties aan uw video's toe te voegen. En voor degenen die nog meer functies willen, biedt het abonnement van $ 15 / maand premium accounts die nog meer functies mogelijk maken, zoals toegevoegde kanalen, aangepaste miniatuurformaten en meer. Als u alleen video's zonder advertenties wilt streamen, volstaat de gratis versie. Als je creatieve ideeën hebt en video's met advertenties wilt uploaden, biedt het abonnement van $ 5 / maand meer functies. Het abonnement van $ 10 / maand maakt onbeperkte streams en downloads mogelijk, evenals de mogelijkheid om advertenties aan uw video's toe te voegen. En voor degenen die nog meer functies willen, biedt het $ 15 / maand-abonnement premium accounts die verschillende soorten extra functies mogelijk maken, zoals toegevoegde kanalen, aangepaste miniatuurformaten en meer.
Als u echter van plan bent Vimeo te gebruiken om inhoud te maken, zijn enkele van de volgende plannen waarschijnlijk het overwegen waard.
Vimeo Plus is een abonnementsservice die $ 7 per maand kost en gebruikers 5 GB opslagruimte per week biedt.
Vimeo Pro is een maandelijkse abonnementsservice die je elke week 20 GB opslagruimte geeft.
Vimeo Business is een abonnementsservice van $ 50 per maand die geen wekelijkse limieten en 5 TB opslag biedt.
Ten slotte is Vimeo Pro $ 75 / maand en dat levert je het volgende op: geen limieten, 7 TB totale opslag en HD-livestreaming.

Suggesties die ik heb voor Vimeo

Mijn suggestie zou zijn dat Vimeo hun app gebruiksvriendelijker maakt, door deze opnieuw te ontwerpen zodat deze intuïtiever en gemakkelijker is om video's te maken en te bewerken.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vimeo

vimeo gratis

vimeo storing

how to watch vimeo live stream on tv

is vimeo gratis

storing vimeo

vimeo downloaden

vimeo kijken

vimeo kosten

vimeo pro kosten

Vimeo Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Als je genoeg hebt van advertenties, enquêtes en constant wordt gevraagd om te upgraden naar de verschillende premiumservices van YouTube, wordt het misschien tijd dat je de overstap maakt naar Vimeo. Perfect voor professionele videografen en casual videostreamers, Vimeo is zeker de moeite waard om te bekijken. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op