Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

VLC Media Player Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Als u op zoek bent naar een mediaspeler die intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is en elk bestandstype en codec afspeelt, hoeft u niet verder te zoeken dan VLC Media Player. Het is ook 100% gratis te downloaden en te gebruiken, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een open-source optie. Als je niet tevreden bent met je huidige mediaspeler, probeer VLC dan eens - ik garandeer je dat je niet teleurgesteld zult zijn! Lees mijn volledige recensie voor meer informatie.

Vlc Media Player

gratis vlc media player

vlc media player gratis downloaden

vlc player

gratis media player

gratis vlc

vlc downloaden

vlc media player gratis

vlc media player gratis download

vlc player downloaden

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

videolan.org

Hoe vaak is dit je overkomen? U downloadt een film en wordt enthousiast om deze te bekijken, maar wanneer u deze vervolgens probeert af te spelen op de fabrieksmediaspeler van uw computer (Windows Media of iTunes of iets dergelijks), merkt u dat het bestandstype niet kan worden herkend. Plotseling is wat je dacht dat een leuke filmavond zou worden, zo goed als verpest; dat of je moet wat onderzoek doen en erachter komen hoe je het bestand converteert, een andere versie ervan downloadt, enz., Wat allemaal een enorme hoofdpijn kan zijn.
Het probleem met de stockmediaspeler van uw computer is dat deze niet alle verschillende bestandstypen aankan die er zijn. Dit komt omdat er voortdurend nieuwe bestandstypen worden geïntroduceerd, terwijl uw mediaspeler niet is uitgerust om zich hieraan aan te passen.
Daarom is het belangrijk om een mediaspeler te hebben die zowel goed presteert als gemakkelijk te gebruiken is, evenals elk bestandstype kan lezen en afspelen. Helaas zullen iTunes en Windows Media Player dit niet altijd kunnen doen.
VLC Media Player is de beste mediaspeler om zich aan te passen aan veranderende technologie. Het is gebruiksvriendelijk en veelzijdig, waardoor het perfect is voor gebruik op desktopcomputers en mobiele apparaten.

Geschiedenis

()Video Lan Project is een open source software project dat in 1996 is ontstaan als een college project. Het initialisme, VLC, staat voor Video Lan Client. Aangezien dit nu niet meer het geval is, houdt het initialisme geen stand meer (ook al heeft de naam dat wel). Het oorspronkelijke doel van VLC was om een client en een server te implementeren, zodat digitale streaming van inhoud van satellietschotels over een universiteitscampus kon worden gedaan met behulp van het netwerk van de universiteit. Maar het is veel verder gegaan dan deze relatief nederige aspiraties van vandaag.
VLC is gemaakt door studenten van de Ecole Centrale Paris in 1994. Het is sindsdien overgenomen door medewerkers van over de hele wereld, die hebben samengewerkt om een krachtige en vrij beschikbare mediaspeler te creëren. Het Video Lan Project houdt toezicht op de ontwikkeling van VLC en brengt gratis softwareversies ervan uit om iedereen ten goede te komen.
Pas in 2010 begonnen mensen te werken aan mobiele versies van de mediaspeler en de eerste VLC Media Player-app werd in 2011 uitgebracht in de Google Play Store voor Android-gebruikers. Rond dezelfde tijd creëerde een bedrijf genaamd Applidium echter een versie van VLC voor iOS met volledige goedkeuring van het Video Land Project.
Uiteindelijk was er echter een licentieconflict tussen het Apple Apps Store-beleid en VLC-ontwikkelaar Remi Denis-Courmant, waardoor de app voor iOS uit de App Store werd gehaald. Pas in 2013 werd de VLC-app opnieuw gelicentieerd met een meer universeel aanvaardbare licentiecode, dankzij de komst van de Mozilla Public License-optie. VLC draait sindsdien sterk op iOS.

Ontwerpen

Als je VLC eerder hebt gebruikt, is de kans groot dat je de beroemde oranje verkeerskegelpictogramafbeelding van het programma herkent. Deze ontwerpkeuze is geïnspireerd op de verkeerskegels die werden verzameld door Ecole Centrale Paris-netwerkstudenten toen de oorspronkelijke iteratie van VLC werd gemaakt.
Het verkeerskegelicoon is voor mij altijd logisch geweest. Zelfs voordat ik hiervan hoorde, wist ik altijd dat ik op VLC kon klikken en dat het probleem zou worden opgelost. VLC doet echt veel werk, dus zelfs als het maar toeval is, zou het moeilijk zijn om een passender pictogram voor het programma voor te stellen.
Ik denk dat de beste manier om de mediaspeler zelf te beschrijven, is dat het eenvoudig is. Het heeft een paar eenvoudige knoppen om uit te kiezen, evenals een audio-equalizer in de taakbalk.
Over maatwerk gesproken, dat is een ander ding dat VLC Media Player zo geweldig maakt. Het is eigenlijk wat moeilijk om over ontwerp te spreken als het gaat om dit programma, aangezien VLC honderden en honderden vooraf ontworpen skins biedt waarmee je VLC volledig je eigen kunt maken. Houdt u niet van een van de skins die worden aangeboden op de Video Lan Project-site? Dat is ook goed, want VLC biedt je ook de mogelijkheid om aangepaste skins te maken. Het ontwerp van VLC is aan jou - tenzij je VLC op Mac OS gebruikt; helaas zijn skins nog niet compatibel met Mac.

Tevreden

Zoals ik al eerder zei, VLC Media Player is een geweldige tool voor het afspelen van elk bestandstype. Van gedownloade bestanden tot schijfmedia en zelfs streaming video's van webcams, het kan alles aan. Bijna elke codec wordt automatisch ondersteund, zonder dat er extra codecpakketten of converters nodig zijn. Van MP2 tot H.264 en WMV, VLC heeft u gedekt wat uw mediabehoeften ook zijn.
Skins zijn ook niet de enige manier waarop VLC Media Player kan worden aangepast. Video Lan Project biedt honderden mediaspeler extensies. U kunt door hun indrukwekkende extensiebibliotheek bladeren om VLC te laten werken voor uw unieke behoeften, wat ze ook mogen zijn. Geniet van add-ons zoals ondertitelladers, op geschiedenis gebaseerde shuffle, snel afspeellijstgeneratoren opslaan / laden en zelfs manieren om live televisie te streamen in sommige landen. Nieuwe plug-ins worden de hele tijd ontwikkeld voor VLC - dus de hemel is echt de limiet als het gaat om wat deze mediaspeler kan bieden!

Desktop- en mobiele ervaring

In de meer dan 10 jaar dat ik het gebruik, heb ik nog nooit problemen gehad met het desktopprogramma van VLC Media Player. Ik heb geen enkele bug of glitch gezien. Het wordt altijd uitgevoerd, gebruikt minimale CPU-ruimte en speelt alle bestanden betrouwbaar af met de hoogste resolutie die ze toestaan.
Hoewel ik denk dat de mobiele ervaring wat verbetering kan gebruiken, vooral op de iOS-versie van VLC, geloof ik dat de app potentieel heeft. Het krijgt echter slechts drie sterren in de Apple Apps Store, wat ik eerlijk vind gezien hoe onhandig en omslachtig het eruit ziet.
Hoewel de app niet zo gebruiksvriendelijk of aanpasbaar is als het desktopprogramma, biedt het nog steeds een one size fits all-ervaring. Sommige herontwerpen maken het misschien handiger, maar u kunt geen veelzijdigere mediaspeler-app gratis vinden.

Prijzen en plannen

Een van de geweldige dingen van VLC is dat het open-source is en gratis voor iedereen te gebruiken. Er zijn geen gelaagde abonnementen of verborgen kosten om je zorgen over te maken. Vanaf het moment dat u de mediaspeler downloadt, kunt u onmiddellijk genieten van alles wat VLC te bieden heeft. Dat gezegd hebbende, accepteert het Video Lan Project wel donaties. Dus als je merkt dat je van de software geniet, raad ik je ten zeerste aan om te doneren als je het je kunt veroorloven. Een freeware van dit kaliber is zeldzaam, dus het moet zeker worden gestimuleerd waar mogelijk!

Suggesties die ik heb voor VLC Media Player

Ik heb niet echt suggesties voor VLC, omdat ik denk dat hun mobiele app geweldig is zoals het is. Anders dan dat, ga zo door met het goede werk!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vlc Media Player

gratis vlc media player

vlc media player gratis downloaden

vlc player

gratis media player

gratis vlc

vlc downloaden

vlc media player gratis

vlc media player gratis download

vlc player downloaden

vlc player gratis

vlc streamen naar tv

vls media player

VLC Media Player Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Als u op zoek bent naar een mediaspeler die intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is en elk bestandstype en codec afspeelt, hoeft u niet verder te zoeken dan VLC Media Player. Het is ook 100% gratis te downloaden en te gebruiken, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een open-source optie. Als je niet tevreden bent met je huidige mediaspeler, probeer VLC dan eens - ik garandeer je dat je niet teleurgesteld zult zijn! Lees mijn volledige recensie voor meer informatie.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op