Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

VRT NU Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Vrt.be/vrtnu is een geweldige site voor gratis live tv-streaming. Het heeft honderden uren belgische en internationale tv-programma's om naar te kijken, een geweldige app en interface en streamings van hoge kwaliteit. Ik raad het ten zeerste aan!

Vrt NU

storing vrt nu

watch vrt livestream

downloaden van vrt nu

tv.nu app

vrt kijken

vrt live kijken

vrt live stream

vrt live tv

vrt live voetbal

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 24.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

vrt.be

Denk je dat er een goede gratis live tv-streamingsite zoals VRT Nu is? Als dat zo is, komt dit waarschijnlijk omdat je al een Netflix- of Hulu-abonnement hebt. Misschien betaal je zelfs voor dat andere grote tv-netwerk in België, VTM. Een publieke kabelmaatschappij kon daar toch niet echt tegenop?
Nou, dat is aan jou om te beslissen. Ik kan je vertellen dat VRT Nu een geweldige gratis live tv-streamingervaring biedt met veel inhoud om uit te kiezen. Bovendien is hun mobiele app fantastisch en is de site ongelooflijk betrouwbaar. Als je op zoek bent naar een geweldige streamingsite die veel waarde biedt, is VRT Nu misschien de perfecte optie voor jou.

Geschiedenis

VRT is de huidige opvolger van 3 Belgische nationale mediabedrijven. Voor de VRT had je het Nationaal Instituut voor de Radio-omroep (1931-1960), Belgische Radio- en Televisieomroep (1960-1991) en Belgische Radio- en Televisieomroep Nederlandstalige Uitzendingen (1991-1998). Uiteindelijk kwam op 1 januari 1998 de VRT-hernoeming.
De naam was echter niet zo veranderd op deze datum. Ook de structuur en juridische status van het bedrijf veranderden volledig. Het ging van een semi-overheidsentiteit (een parastatale) naar een overheidsbedrijf.
Aangezien de VRT de opvolger is van het NIR en INR, delen beide Belgische mediaorganisaties - de openbare vennootschap en haar Frans-Belgische tegenhanger - nu het EBU-lidmaatschap. Deze vereniging houdt toezicht op de publieke media-omroep in heel Europa en de Middellandse Zee, waaronder het wereldberoemde jaarlijkse Eurovisiesongfestival.
De commerciële televisiemaatschappij VTM maakte een einde aan het lang gekoesterde monopolie van de VRT en nam ongeveer de helft van het kijkerspubliek van de VRT voor zijn rekening. Dit dwong de VRT om de kwaliteit van hun programmering sterk te verbeteren om publiek te behouden. Een manier waarop de VRT dit heeft geprobeerd, is door externe productiebedrijven, zoals Woestijnvis, uit te besteden. Deze bedrijven zijn verantwoordelijk voor hits als The Mole en Man Bites Dog.
Een andere manier waarop VRT heeft geconcurreerd met VTM is door zijn online streamingdiensten op te richten en te laten groeien. Vandaag heeft elk kanaal van de VRT zijn eigen gratis streamingsite. Dan is er natuurlijk VRT Nu, dat alle VRT-programmering combineert voor een van de beste gratis live tv-streamingervaringen die vandaag op het web beschikbaar zijn.

Ontwerpen

Persoonlijk vind ik het sitedesign van VRT Nu geweldig. Dit is een van de beste gratis live tv-streamingsites, qua ontwerp, die ik in een tijdje heb gezien. Het is geavanceerd, modern, professioneel, gebruiksvriendelijk, intuïtief en meeslepend - allemaal kwaliteiten die ik zoek in een geweldige streamingsite.
Zodra je op de homepage belandt, ziet VRT Nu er misschien niet veel uit. Het begint min of meer met uw typische tv-streamingsite-lay-out- a la Netflix of Hulu. U vindt een grote banner bovenaan de pagina met een nieuwe of populaire tv-serie, film of aflevering. Daaronder een klein beetje van wat populair? Nog meer voorgestelde titels om uit te checken en een geweldige rangschikking van catalogi gescheiden door interesse en categorie - van cultuur, kinderanimatie, sport, nieuwsclips en meer. Elk van deze secties biedt een goede pacing; afwisselend tussen zijwaarts scrollende horizontale menu's en galerijen met miniaturen.
Hoewel er hier niets inherent nieuws of innovatiefs gebeurt, zal ik dit zeggen: VRT Nu gebruikt de ruimte goed en biedt een gebruikerservaring die nooit muf of stagnerend wordt - ongeacht waar op de site je toevallig bent.
Op het tabblad "Live kijken" in de menubalk van de site kunt u alle livestreams van VRT Nu bekijken in een volledig dynamische en responsieve tv-gids. Elk programma dat momenteel wordt uitgezonden, heeft een grote miniatuur en u kunt naar rechts kijken voor een glimp van wat er hierna komt. Dit is het soort gratis live tv-streamingervaring waar je van droomt!
De tv-gids op de website is een op tekst gebaseerde lay-out die gemakkelijk te navigeren en meeslepend is. Het heeft drie hoofdsecties (Een, Canvas en Ketnet), die elk een lijst van uur tot uur met programmering hebben. Je kunt ook schakelen naar morgen of overmorgen om te kijken wat er later deze week gebeurt.
Eerlijk gezegd weet ik niet of ik ooit een tv-gids ben tegengekomen die net zo leuk is om te gebruiken als deze. En dat zegt toch echt iets? Ik bedoel, het is een tv-gids waar we het hier over hebben, tenslotte geen drone of zoiets.
Ik vind het een beetje vervelend als VRT Nu blijft hangen in het ontwerp van hun site, maar ik hou wel van de toevoeging van een sectie die alleen gewijd is aan het bladeren door categorieën. Dit maakt het gemakkelijker om naar programma's te bladeren op basis van uw interesses en bespaart u veel tijd.

Inhoud en functies

VRT Nu biedt een verscheidenheid aan tv-programma's die kunnen worden bekeken op elk van de momenteel uitgezonden kanalen van de VRT. Dit betekent dat gebruikers hun favoriete programma's van Een, Canvas en Ketnet gratis kunnen bekijken. Je kan ook recent uitgezonden films bekijken op VRT Nu.
Deze tv-streamingsite biedt een verscheidenheid aan opties voor het kijken naar live televisie. U kunt gratis kijken of u kunt uw favoriete programma's inhalen door te betalen voor een abonnement. Je kan honderden uren premium content gratis bekijken, zolang je in België woont.

Mobiele en desktopervaring

VRT NU biedt een geweldige gratis live tv-streamingervaring op uw computer of laptop, en de mobiele app is ook een van de meest gebruiksvriendelijke die er zijn. In de Apple App Store heeft de VRT Nu-app een gemiddelde gebruikersbeoordeling van 4,8 (van de 5). Mensen houden net zoveel van de vlotte en gebruiksvriendelijke interface van de mobiele app als van de geweldige live tv-streamingervaring op de desktopsite van VRT NU.
Helaas hebben Android-gebruikers pech. Er is geen native VRT Nu-app beschikbaar voor Android. Er zijn echter verschillende APK's online beschikbaar als u bereid bent om ze op te zoeken. Het kan een beetje extra werk zijn om de APK naar uw telefoon te vinden, te downloaden en over te zetten? maar als de Android APK-app half zo goed is als de native iOS-app, zou ik zeggen dat het zeker de moeite waard is.
Als je geen iOS-apparaat bezit en niet de knowhow of de interesse hebt om te knoeien met het downloaden van de Android-workaround-app, maak je dan geen zorgen? de mobiele site is volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Hoewel het misschien niet zo handig is als het kunnen gebruiken van de meeslepende en uiterst responsieve app, zal toegang tot de mobiele site van VRT Nu de klus zeker klaren. Sterker nog, je merkt misschien niet eens dat je helemaal geen app gebruikt!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vrt NU

storing vrt nu

watch vrt livestream

downloaden van vrt nu

tv.nu app

vrt kijken

vrt live kijken

vrt live stream

vrt live tv

vrt live voetbal

vrt nieuws live stream

vrt nu app downloaden

vrt nu downloaden

vrt nu kijken in nederland

vrt nu live

vrt nu live kijken

vrt tv online gratis

vrt voetbal kijken

vrt.nu app

VRT NU Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Vrt.be/vrtnu is een geweldige site voor gratis live tv-streaming. Het heeft honderden uren belgische en internationale tv-programma's om naar te kijken, een geweldige app en interface en streamings van hoge kwaliteit. Ik raad het ten zeerste aan!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op