Eliteserien
in --'--''
Eliteserien
binnen 2h24m
Eliteserien
Zo 18:00
Eliteserien
Zo 18:00
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

VTM GO Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Vtm.be/vtmgo is een geweldige Belgische tv-streamingsite waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, maar dat zou je wel moeten doen! Het is waarschijnlijk dat je eerder van VTM hebt gehoord - het kabelnetwerk heeft ook zijn eigen geweldige streamingplatform dat je op je desktop of mobiele apparaat kunt openen. U kunt uw favoriete programma's live of on-demand bekijken, wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Lees vandaag nog mijn review van VTM Go voor meer informatie!

VTM GO

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

vtm.be

Het voelt alsof er bijna om de week een nieuwe premium streamingsite wordt gelanceerd, wat ons veel opties geeft als het gaat om het bekijken van tv en films van hoge kwaliteit. Tegenwoordig zijn er veel premium streamingdiensten voor ons beschikbaar. Netflix en Hulu zijn niet de enige - nu kun je Apple TV, Disney Plus, HBO Max, Amazon Prime Video en Peacock aan de mix toevoegen. Ik ben er zeker van dat tegen het einde van het decennium elk groot netwerk en elke filmstudio zal proberen zijn eigen premium streamingdienst te introduceren.

Het doorknippen van het snoer was vroeger een geweldige manier om geld te besparen op uw kabelrekening. Je kunt gewoon overschakelen naar een Netflix-abonnement en uiteindelijk behoorlijk wat geld besparen.

Tegenwoordig, met elk mediabedrijf dat probeert zijn hebzuchtige vingertjes te krijgen over het potentiële geld dat er te verdienen valt in de streamingindustrie (en geloof me, er is een hoop van te maken), kan het allemaal een beetje te veel voelen. Niet alleen moeten we verdomd dicht bij wat onze kabelrekening vroeger was (tenminste als we toegang willen hebben tot al onze favoriete shows en films), maar er zijn er gewoon zoveel dat het moeilijk kan zijn om erachter te komen welke tv-streamingsites het beste voor ons zullen zijn.

Daarom ben ik altijd erg enthousiast als ik een nieuwe gratis streamingsite vind. Hoe groter het aantal gratis tv- en filmstreamingsites dat u als bladwijzer kunt hebben en klaar hebt staan, hoe meer inhoud u kunt streamen zonder de bank te hoeven breken.

Ja, dat soort gratis tv-streamingsites zijn niet echt iets dat ik iedereen zou aanraden. Het is enigszins zeldzaam dat je een gratis tv-streamingsite tegenkomt die echt je tijd en energie waard is. Zovelen van hen hebben de neiging om ondermaats te zijn. Van elke 10 gratis tv-streamingsites die ik op internet tegenkom, worden er 9 overspoeld met pop-upadvertenties tot het punt waarop de site niet eens leuk is om te gebruiken, of, in sommige extreme gevallen, helemaal niet kan worden gebruikt. Bovendien is er altijd het probleem dat gratis tv-streamingsites een beetje te vaag zijn naar mijn smaak. Misschien heb je het soort gratis streamingsite gezien waar ik het over heb - weet je, het soort site waarvan je bijna zeker weet dat het je een soort virus zal geven als je er te veel tijd aan besteedt om erop te klikken? Ja, dat soort gratis tv-streamingsites zijn niet echt iets dat ik iedereen zou aanraden.

Aan de andere kant zijn er gratis streamingsites zoals VTM Go die een grote verscheidenheid aan inhoud en diensten aanbieden. Ik denk echter dat het verkeerd is om naar hen te verwijzen als 'gratis streamingsites'. Dit impliceert dat hun kwaliteit niet zo goed is als betaalde sites, wat niet het geval is. Naar mijn mening is VTM Go een van de beste gratis streamingsites ter wereld.

Als je in België woont, kan ik me voorstellen dat het praktisch onmogelijk is om nog nooit van VTM gehoord te hebben. Het is immers een van de populairste televisiezenders van het land en produceert honderden kwaliteitsvolle programma's, zowel Vlaams als internationaal. En er zijn 4 verschillende VTM-kanalen, dus het is moeilijk te vermijden op een kabeldoos.

In de huidige tijd streamen steeds meer mensen hun favoriete tv-programma's en films on-demand in plaats van ze via de kabelbox te bekijken. Daarom heeft VTM al hun programmering (van alle 4 hun kanalen) geconsolideerd en op het web gezet onder de zeer handige streamingdienst VTM Go.

Ik vind het geweldig dat je met VTM Go tv-programma's en films kunt kijken waar en wanneer je maar wilt, maar nog beter is het feit dat je met VTM Go ook live-uitzendingen kunt bekijken. Het is niet elke dag dat je een gratis streamingsite vindt waarmee je beide kunt doen; VTM Go verdient echter duidelijk zijn plek op mijn lijstje van de beste gratis tv-streamingsites aller tijden!

Maar alleen omdat ik van VTM Go hou, betekent dat niet per se dat jij dat ook zult doen. De enige manier om zeker te weten of dit de beste gratis streamingsite en -app voor u is, is door deze (en app) van dichterbij te bekijken, evenals alles wat het te bieden heeft. Dus zonder verder oponthoud breng ik je een diepgaande en zeldzame blik achter de schermen bij VTM Go?

Ontwerpen

De VTM Go-streamingsite is een vrij gebruikelijk siteontwerp waarmee gebruikers van andere streamingsites bekend zullen zijn. Het is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, daarom gebruikte mijn grootvader het en ik ook. Er is één manier waarop de lay-out van VTMGo verschilt van die van de grote premium streamingsites. De centrale lay-out is bijna identiek, zeker, je hebt een soort raster van categorieën en genres, met een side-scrolling menu van titels daarin. Het verschil komt echter aan het licht als je ziet hoe slank elk van deze secties is op VTMGo versus bijvoorbeeld Netflix. Ik denk dat VTMGo hierdoor eigenlijk lijkt alsof het tonnen inhoud heeft (wat het doet); het geeft de site ook een beetje een strakkere, modernere uitstraling.

Deze website, VTM Go, is geweldig. Ik heb geen andere gratis streamingsite gevonden die er zo goed uitziet en functioneert als hij doet.

Inhoud en functies

Als je een streamingliefhebber bent, dan wil je VTM Go bekijken. Deze site biedt alle standaardfuncties die gebruikelijk zijn bij streamingabonnementen, zoals het toevoegen van series, afleveringen en films aan uw eigen gepersonaliseerde lijsten. U kunt ook aanbevelingen voor films en shows ontvangen op basis van wat u meestal bekijkt, waardoor VTM Go een geweldige bron is voor het vinden van nieuwe inhoud om te bekijken. Dit is misschien wel een van de grootste gratis tv-streamingsites die ik ooit heb gezien, Belgisch of anderszins. Er zijn tal van gratis tv-series en gratis films hier beschikbaar. Je vindt er ook een goede mix van Vlaamse en internationale producties. Naast al uw favoriete Vlaamse films en tv-programma's, kunt u ook genieten van populaire shows en films uit het VK, de VS, Canada en elders. Ik denk niet dat de inhoudskeuze in het minst zal teleurstellen.

Mobiele en desktopervaring

De mobiele VTM Go-app is geweldig om onderweg je favoriete series en films te bekijken. Het heeft een slanke interface en is zeer responsief. Ik raad het ten zeerste aan als je op zoek bent naar een gratis tv-streaming-app.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + VTM GO
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + VTM GO
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + VTM GO
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

VTM GO

VTM GO Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Vtm.be/vtmgo is een geweldige Belgische tv-streamingsite waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, maar dat zou je wel moeten doen! Het is waarschijnlijk dat je eerder van VTM hebt gehoord - het kabelnetwerk heeft ook zijn eigen geweldige streamingplatform dat je op je desktop of mobiele apparaat kunt openen. U kunt uw favoriete programma's live of on-demand bekijken, wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Lees vandaag nog mijn review van VTM Go voor meer informatie!

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op