Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Vudu Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

De Vudu-app is geen doorsnee streaming-app. Het is anders in de manier waarop je niet elke maand een abonnementsgeld hoeft te betalen om films of tv-programma's te bekijken. Je kunt de Vudu-app gratis gebruiken, maar de meeste films en tv-programma's die beschikbaar zijn op deze premium streaming-app zijn alleen beschikbaar om te huren of te kopen. Is de Vudu-app het uiteindelijk waard? Lees vandaag mijn recensie om erachter te komen!

Vudu

live voetbal app

vudu europe

vudu nederland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

vudu.com/apps

Tegenwoordig is het leven misschien onzeker en rotsachtig, maar we kunnen genieten van de gouden eeuw van film en televisie. Nooit eerder hadden we zoveel geweldige shows om thuis, op vakantie of in de rij bij de DMV te kijken. Of we nu thuis rondhangen, op een lange vlucht of in de rij wachten bij de DMV, we hoeven nooit zonder alle geweldige films en tv-programma's te zijn.
Ik zou willen beweren dat de kwaliteit van shows en films die voor ons beschikbaar zijn ook hoger is dan ooit tevoren. Met zoveel streaming-apps en streamingsites om uit te kiezen, hebben veel netwerken ontdekt dat het eeuwenoude, gerecyclede afval met de kleinste gemene deler dat ze jarenlang hebben weggepompt, het niet langer zal redden. Deze toegenomen concurrentie, deze toegenomen nadruk op kwaliteit resulteert in ons, de kijker, met meer geweldige films en shows om uit te kiezen.
Met nieuwe productiestudio's die nu op het toneel verschijnen, is het duidelijk dat de kwaliteit in films en televisie toeneemt. Ik denk dat veel van dit succes kan worden toegeschreven aan Netflix, Hulu en Amazon Prime Video, die bekroonde en veelgeprezen inhoud hebben uitgebracht die alleen beschikbaar is op hun streamingplatforms. En naarmate meer mensen toegang willen tot deze geweldige programma's, is het niet meer dan normaal dat andere productiestudio's dit voorbeeld volgen.
Er worden nu de hele tijd veel nieuwe premium streaming-apps en originele streamingdiensten gemaakt. Dit is goed omdat het het concurrerender maakt, maar het maakt het ook moeilijk om te beslissen op welke je je wilt abonneren.
Wat zijn enkele dingen die je zoekt in een streaming-app? Persoonlijk denk ik dat variatie en kwaliteit van content de belangrijkste factoren zijn. Als een streaming-app niet de shows en films biedt die u wilt zien, heeft het weinig zin om deze te downloaden. Het eerste waar je naar moet kijken voordat je een streaming-app kiest, is inhoud.
Het volgende belangrijkste is volgens mij hoe goed een streaming-app is ontworpen en wat voor soort functies het biedt. Als de streaming-app vaak crasht of moeilijk te gebruiken is, is het niet echt de moeite waard om te gebruiken. U wilt dat uw streaming-app een uitstekende gebruikerservaring, een geweldig ontwerp en tal van handige functies biedt die uw film- en tv-binging zo aangenaam mogelijk maken.
Nadat je de voor- en nadelen van elke streaming-app hebt afgewogen, moet je beslissen of de prijs het waard is. De meeste streaming-apps zijn geprijsd rond $ 5-10 / maand, maar er zijn er enkele die oplopen tot $ 20 / maand. Ik denk dat een streaming-app veel meer te bieden heeft dan dat om de kosten waard te zijn.
De app waar we vandaag naar kijken is Vudu. Het is gratis om je voor aan te melden en je kunt duizenden films en tv-programma's streamen voor $ 0. Er zijn echter advertenties die u moet verdragen. Daar zullen we het zo meteen over hebben.

Geschiedenis

Vudu is opgericht op 1 januari 2004. Het begon met het maken van settopboxen (Vudu Box en Vudu XL), maar is sindsdien overgestapt op streamingdiensten en video on demand. Oprichter Alain Rossman en Tony Miranz namen het bedrijf Walmart in maart 2010 over.

Ontwerpen

Ik hou van het ontwerp van Vudu. Het heeft een verfrissend thema waardoor het zich onderscheidt van andere premium streaming-apps in zijn soort. Hoewel het de standaard zwarte achtergrond heeft, onderscheiden de verfrissende spatten helder hemelsblauw het van de anderen. Vudu ziet er geweldig uit en de functionaliteit is nog beter.
Ik hou echt van de lay-out van Vudu. Het is eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en praktisch. Er zijn een paar hoofdcategorieën bovenaan de app: Home, Rentals, Deals, TV, Kids en vervolgens een paar geselecteerde genres. Klik gewoon op het tabblad van wat u zoekt en blader door een nieuwe set miniatuurafbeeldingen.
Onderaan de app vind je een parallel gebruikersmenu. Hier kun je Vudu's Spotlight bekijken (aanbevolen films en shows, Zoeken, Mijn Vudu, Gratis en Instellingen. Ik hou echt van dit sandwiched menu-ontwerp, waardoor het een van de meest gebruiksvriendelijke en intuïtieve premium streaming-apps op de markt van vandaag is.

Tevreden

Vudu heeft veel films en tv-programma's om uit te kiezen. Een van de dingen die ik er leuk aan vind, is dat ze niet te veel netwerk- of productiestudiofavorieten hebben. Ze hebben veel nieuwe films van Paramount, 21st Century Fox en alle traditionele filmstudio's. Maar ze hebben ook films van Netflix en Disney (Disney Plus is tegenwoordig niet de enige manier om Disney-films te kijken!).
Hoewel er films en shows beschikbaar zijn om te streamen met uw Vudu-lidmaatschap, zijn de meeste inhoud die Vudu te bieden heeft titels die kunnen worden gehuurd of gekocht digitale kopieën van rechtstreeks vanuit de app. Dit onderscheidt Vudu van andere premium streaming-apps, die meestal alleen films en shows beschikbaar hebben voor streaming. Het is zoiets als een volledig digitale versie van Blockbuster met enkele elementen van Netflix.
Met Vudu kunt u uw inhoud online streamen of downloaden om offline te bekijken. U kunt ook andere streamingaccounts koppelen, zodat één handige locatie al uw films bevat.

Prijzen en plannen

Ik weet dus dat ik onlangs zei dat Vudu een volledig gratis streaming-app was. En dat was niet helemaal misleidend. Het is gratis te downloaden, gratis te gebruiken en er is een solide selectie van gratis inhoud die u kunt streamen. Waar Vudu het grootste deel van hun geld verdient, komt echter van het feit dat de meeste titels alleen beschikbaar zijn om te streamen via huren of kopen. Dit model is misschien niet voor iedereen, maar door het op deze manier te doen, kan Vudu een veel grotere selectie bieden dan veel van de andere streaming-apps die er zijn. Prijzen van de films verschillen natuurlijk afhankelijk van hoe nieuw en populair ze zijn.

Suggesties die ik heb voor Vudu

Ik denk dat de app van Vudu enorm succesvol is. Ik ben geen grote fan van het moeten huren of kopen van mijn films in het digitale tijdperk, omdat ik denk dat het een beetje een verouderde manier is om inhoud aan te bieden. Dus mijn belangrijkste suggestie is om een alternatieve manier aan te bieden om Vudu te gebruiken, zoals ons de mogelijkheid geven om per maand te betalen en toegang te krijgen tot een breder scala aan titels zonder dat een huur of aankoop nodig is.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vudu

live voetbal app

vudu europe

vudu nederland

Vudu Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

De Vudu-app is geen doorsnee streaming-app. Het is anders in de manier waarop je niet elke maand een abonnementsgeld hoeft te betalen om films of tv-programma's te bekijken. Je kunt de Vudu-app gratis gebruiken, maar de meeste films en tv-programma's die beschikbaar zijn op deze premium streaming-app zijn alleen beschikbaar om te huren of te kopen. Is de Vudu-app het uiteindelijk waard? Lees vandaag mijn recensie om erachter te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op