Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Signal Iduna Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

In 1974 werd het WK in Duitsland georganiseerd en werd het Signal Iduna Park gebouwd als speellocatie. Het diende dit doel tot 2005, toen het werd omgedoopt tot Westfalenstadion ter ere van het WK 2006.

Westfalenstadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Signal Iduna Park, voor 2005 Westfalenstadion genoemd, werd gebouwd om te dienen als speellocatie voor het WK van 1974. Het nieuwe stadion wordt in zijn geheel gebouwd en zal door Dortmund worden gebruikt totdat er een nieuw stadion kan worden gebouwd. De eerste officiële wedstrijd was op 11 april 1974 toen Dortmund tegen Schalke speelde. Het stadion viel op door zijn rechthoekige vorm in de tijd dat de meeste grote stadions nog komvormig waren, en de vier aparte tribunes dienden als inspiratie voor een nieuwe generatie stadions. De herontwikkeling van het Ibroxstadion in de late jaren 1970 was bijvoorbeeld grotendeels gebaseerd op het Westfalenstadion. Tijdens het WK van 1974 organiseerde het Westfalenstadion drie groepswedstrijden in de eerste ronde en de tweede ronde groepswedstrijd tussen Nederland en Brazilië (2-0). Het stadion bleef grotendeels ongewijzigd tot 1990, toen de toegenomen successen van Dortmund de behoefte aan uitbreiding deden toenemen. Er werd begonnen met het ombouwen van een deel van de staruimtes tot zitplaatsen, waardoor de capaciteit daadwerkelijk werd verminderd. In 1995 werd echter begonnen met de bouw van een tweede laag bovenop de Oost- en Westtribune. Kort nadat de werken aan het tweede niveau voor de Noord- en Zuidtribune begonnen, kon het stadion plaats bieden aan 68.600 toeschouwers. De Zuidtribune met een capaciteit van 25.000 plaatsen was het grootste terras van Europa geworden. In 2001 werd de UEFA Cup-finale tussen Liverpool en Alavã©s gehouden in het Westfalenstadion. De herontwikkeling van het stadion werd voltooid in 2002 en 2003 toen alle vier de hoeken werden afgesloten met tribunes. Twee jaar later, in 2005, veranderde het stadion zijn naam in Signal Iduna Park als gevolg van een sponsordeal. In 2006 werd Signal Iduna Park gebruikt als speellocatie voor het WK. Het stadion had een verminderde capaciteit van 67.000 zitplaatsen en bood onderdak aan vier groepswedstrijden, een ronde van 16 wedstrijden en de halve finale tussen Duitsland en Italië. (foto's van het huidige Signal Iduna Park hieronder)

Manieren om naar Signal Iduna Park te reizen

Signal Iduna Park ligt in het zuiden van Dortmund, vlak bij het conferentiecentrum Westfalenhallen. Het centrum en het centraal station van Dortmund liggen op ongeveer 3 kilometer afstand. Vanaf de noordelijke, oostelijke of westelijke snelwegen kunt u het stadion bereiken door naar het zuiden te gaan op de afrit BuschmÃ1/4hle. Het stadion ligt een paar honderd meter ten zuiden van hier. Is het mogelijk om signal Iduna Park met de trein te bereiken vanaf het centraal station van Dortmund? In slechts 5 minuten bereikt u dortmund signal iduna park station, vanwaar het een korte wandeling naar het stadion is. U kunt ook de U-Bahn nemen vanuit het centrum en uitstappen bij station Westfalenhallen, vanwaar het 5 minuten lopen is naar het stadion. Zowel lijn 45 als 46 bedienen het station. Op wedstrijddagen blijft de speciale dienst zich in de buurt van het stadion stationeren. Het stadion ligt zeer dicht bij station Theodor-Fliedner-Heim, dat op de U-Bahn lijn 42 ligt. Adres: Strobelallee 50, 44139 Dortmund

Eten, drinken en slapen in de buurt van Signal Iduna Park

Als je op zoek bent naar een plek om te verblijven in de buurt van Signal Iduna Park, zijn er verschillende andere opties beschikbaar. Het Arcadia Grand Hotel en Steinberger Dortmund kosten beide meer dan $ 100 per nacht, maar het Hotel Gildenhof en B & B Hotel Dortmund Messe zijn goedkopere alternatieven. Klik hier voor alle hotels in de buurt van Signal Iduna Park. Ik doe onderzoek naar hotels in Dortmund en het lijkt erop dat het stadion gemakkelijk te bereiken is vanuit het stadscentrum. Bovendien zijn er tal van andere plaatsen om te gaan en te zien terwijl je in de stad bent, dus ik zou niet aanraden om daar te verblijven. Er zijn ook goedkopere opties in de buurt van het stadion. Als u meer dan één dag of nacht in Dã1/4sseldorf of Bochum wilt verblijven, is het misschien een beter idee om te overwegen om in een van die steden te verblijven in plaats van Dortmund. De S1 metrolijn en regionale treinen verbinden beide steden gemakkelijk met het centraal station in Dortmund. De biertuin is leuk als je langskomt voor een rondleiding op niet-wedstrijddagen.

Borussia Dortmund Tickets

Tickets voor wedstrijden van Borussia Dortmund kunnen online, telefonisch, in de clubwinkel van BVB Fanwelt in het stadion of bij een van de andere verkooppunten in de omgeving van Dortmund worden gekocht. De fans van Dortmund verkopen Signal Iduna Park vrijwel elke wedstrijd uit en in de meeste gevallen gaan tickets in de verkoop direct nadat ze beschikbaar zijn. Wees daarom bereid om tickets te kopen zodra ze beschikbaar zijn. Als een wedstrijd in Signal Iduna Park niet uitverkocht is, kunnen tickets vier en een half uur voor de aftrap worden gekocht bij de kassa. Als je een ticket mist voor een uitverkochte wedstrijd, zijn er meestal betrouwbare secundaire ticketwebsites (zoals viagogo) die tickets aanbieden tegen een over het algemeen overgewaaide waarde. Wees bereid om iets meer dan de nominale waarde te betalen voor deze tickets, maar ze blijken vaak de moeite waard te zijn. Tickets voor de wedstrijd variëren in prijs van $ 31,20 voor een stoel in de bovenhoeken tot $ 54,40 voor een centrale stoel voor de hoofdtribune. Een kaartje voor de South Stand (staand) kost $16,70. De prijzen worden met 20% verhoogd tegen Schalke en Bayern. Een plattegrond vind je hier.

Signal Iduna Park stadion tours

Borussia Dortmund organiseert rondleidingen door het stadion met de kleedkamers, spelerstunnel, VIP-ruimtes, gemengde zone, stadiongevangenis en borusseumclubmuseum (inclusief trofeeënkamer). De tour duurt ongeveer negentig minuten voor de standaardversie, of 120 minuten voor de PLUS-versie inclusief de South Stand. De tours lopen twee tot drie keer per dag, maar het schema varieert afhankelijk van het seizoen. Er zijn ook extra rondleidingen in het weekend. op niet-wedstrijddagen opent het om 10:00 uur en sluit het om 17:00 uur. Tickets kunnen online worden gekocht, in het Borusseum of bij een van de andere kaartverkooppunten in de omgeving van Dortmund. Tickets kunnen ook worden gekocht voordat de tour begint, hoewel de groepsgrootte beperkt is tot 40 personen en het daarom wordt geadviseerd om vroeg aan te komen. De rondleiding kost 12 euro, inclusief het museum. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected] of bel +49 231 90 20 6600.

Relevante internetlinks

De borussia Dortmund website, Signal Iduna Park website, en de Dortmund toerisme webiste hebben allemaal informatie over de stad Dortmund. De treintijden en tarieven zijn te vinden op de website van Deutsche Bahn, terwijl de bus- en metroroutes beschikbaar zijn op Bus-und-bahn.de. Ik ben in 2014 naar BVB tegen VFB Stuttgart gaan kijken. Het was een geweldige ervaring. De fans waren erg luidruchtig en het stadion was gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Dortmund. De mensen waren vriendelijk. Het is een must-see plek. Ik ben in 2014 naar BVB tegen VFB Stuttgart gaan kijken. Het was een geweldige ervaring. De fans waren erg luidruchtig en het stadion is gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Dortmund. De mensen zijn hier vriendelijk. Het is een must-see plek! . De DCH-fan schreef: 17 februari 2014 om 18:50 De sfeer in het stadion was fantastisch en de fans waren vriendelijk. Het voetbal was indrukwekkend en het maakt zijn reputatie waar als een van de beste plekken om voetbal te kijken ter wereld. .

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Westfalenstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Westfalenstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Westfalenstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Westfalenstadion

Signal Iduna Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

In 1974 werd het WK in Duitsland georganiseerd en werd het Signal Iduna Park gebouwd als speellocatie. Het diende dit doel tot 2005, toen het werd omgedoopt tot Westfalenstadion ter ere van het WK 2006.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op