Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Wereldkampioenschap Groep A 2022 - Nederland, Senegal, Ecuador & Qatar

Groep A van het WK 2022 bestaat uit Nederland, Senegal, Ecuador & Qatar Schema, Resultaten & Tabel Analyse Voorspelling ?

Groep A

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 06.December 2022 — lees in 6 minuten
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Groep A van het WK 2022 in Qatar in detail

Op 20 november 2022 begint het WK in Qatar. Sinds 1 april van dit jaar weten we precies hoe de voorronde van het toernooi eruit gaat zien, aangezien de loting voor de WK-groepen van 2022 op deze datum plaatsvond. Zoals gebruikelijk nemen de gastheren het tegen elkaar op in Groep A. In de regel wordt hij vanwege het thuisvoordeel beschouwd als een logische kanshebber voor de zestiende ronde. Het is in het verleden bijna altijd gebeurd.

Op het WK van 2022 kan het echter anders. Qatar heeft tot nu toe geen succes gehad in het voetbal. Sportief gezien zou de ploeg zich waarschijnlijk niet hebben geplaatst voor de finale in eigen land. En de tegenstanders zijn gevaarlijk omdat ze in elke wedstrijd extreem gemotiveerd moeten zijn. Afgezien van het Nederlands elftal is er geen grote naam in het wereldvoetbal. Ecuador en Senegal worden niet beschouwd als favorieten voor de titel.

En ook de Nederlanders speelden de laatste tijd al het andere overtuigend. Dit betekent dat deze drie teams iets te bewijzen hebben - wat fataal kan zijn voor Qatar. Geen van de tegenstanders zal het duel met de gastheren te licht in gaan.

Analyse van het WK 2022 Groep A

Kortom, er worden enkele opmerkingen over de regelgeving gegeven. Het ticket voor de zestiende ronde wordt gewonnen door de teams die op de 1e en 2e plaats eindigen in Groep A. De andere twee teams zijn uitgeschakeld.

De groepswinnaar speelt tegen de ploeg die op 3 december als 2e eindigde in WERELDBEKER Groep B. De runners-up speelt een dag later tegen de winnaar van Groep B. Engeland speelt hier bijvoorbeeld in. De Three Lions gelden als favorieten voor de eerste plaats in de eigen groep. De teams van Groep A moeten dan ook proberen de eerste plaats te bereiken om deze lastige tegenstander te ontlopen.

Nederland als favoriet van de groep

Ondanks het feit dat het Nederlandse voetbal al enkele jaren niet meer is waar het zichzelf ziet, is de ploeg de duidelijke favoriet van de groep. Bonds-coach Louis van Gaal heeft duidelijk te veel spelers van wereldklasse tot zijn beschikking. Voorbeelden hiervan zijn Frenkie de Jong, Arnaut Danjuma of de twee centrale verdedigers Matthijs de Ligt en WK-ster Virgil van Dijk.

Dit team moet zich kunnen laten gelden in de groep. De coach bewees op het WK van 2014 ook dat hij begrijpt hoe hij een team in zo'n toernooi moet leiden. De Nederlander eindigde acht jaar geleden onder leiding van van Gaal als derde in Brazilië.

Senegal heeft het in zich om de zestiende ronde te bereiken

Senegal is waarschijnlijk het meest onderschatte WK-team van 2022 dat meedoet. Wie bijvoorbeeld niet bekend is met voetbal in de diepte, heeft waarschijnlijk niet in het oog hoeveel spelers van wereldklasse er in de Senegalese selectie van bondscoach Aliou Cissé zitten.

Edouard Mendy bewaakt bijvoorbeeld het doel. Het hoofd van de verdediging is kapitein Kalidou Koulibaly. Aan de linkerkant verdedigt Abdou Fiallo. En het hart van het offensief is Senegal-ster Sadio Mané, een van de beste spelers ter wereld. Dit team heeft dus zeker de potentie om Groep A te overleven.

Ecuador als de grote onbekende

De kwaliteit van Ecuador is moeilijk te beoordelen voor de finale. In de selectie van Ecuador World Cup 2022 zitten enkele spelers die al internationale aandacht hebben getrokken. In de verdediging kan coach Gustafo Alfaro bijvoorbeeld rekenen op Piero Hincapie in de centrale verdediging en Pervis Estupiñan. Echte supersterren als Mané, de Jong of de Ligt ontbreken echter.

Op papier zouden de Amerikanen dus eigenlijk zwakker moeten zijn dan Senegal en Nederland. Maar ze hebben nog steeds de nodige spelers om deze tegenstanders echt pijn te doen op een goede dag.

Gastland Qatar zijn buitenstaanders

Zelfs experts zullen waarschijnlijk moeite hebben om de eerste elf van het Qatarese nationale team volledig te noemen. De bekendste speler is waarschijnlijk linksbuiten Akram Afif, die in het verleden in Spanje heeft gespeeld. Maar zou waarschijnlijk ook moeite hebben om een basisplaats te bemachtigen in de drie andere teams van Groep A.

Coach Felix Sanchez wil het gebrek aan kwaliteit aan de top compenseren met ervaring in de interactie. Hij vertrouwt daarom op de vorming van blokken in de nominatie. Tal van spelers van Al-Sadd zitten regelmatig in de selectie.

Onze tip voor Groep A van het WK 2022

We denken dat Nederland en Senegal als 1e en 2e zullen eindigen in Groep A van het WK 2022. We zien nederlanders een tikkeltje sterker dan de Afrikanen. De vermogensdichtheid is simpelweg nog hoger dan in Senegal.

Nederland heeft een breedte van wereldklasse. De spelers hebben ook meer ervaring. Naar onze mening gaat de 3e plaats naar Ecuador. Gastland Qatar blijft helaas slechts de laatste plaats in de groep.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Groep A

Wereldkampioenschap Groep A 2022 - Nederland, Senegal, Ecuador & Qatar.

Groep A van het WK 2022 bestaat uit Nederland, Senegal, Ecuador & Qatar Schema, Resultaten & Tabel Analyse Voorspelling ?

Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op