Liga 1
2'' geleden
Liga 1
Nu
Liga 1
Nu
Liga 1
1'30'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Wk Groep H 2022 met Portugal, Uruguay, Ghana &zuid-Korea

Groep H van het WK 2022 bestaat uit Portugal, Uruguay, Ghana + Zuid-Korea. Alle informatie incl. schema, tabel & resultaten Analyse met prognose ?

Groep H

portugal - ghana voorspelling

groep h

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 06.December 2022 — lees in 6 minuten
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Alles over Groep H van het WK 2022 in Qatar

Sommige fans, vooral uit Duitsland, bekritiseerden na de loting van de WK-groepen van 2022 voor de finale in Qatar dat er een onevenwichtigheid was. Er werd vaak verwezen naar Groep H. Met Portugal, Uruguay, Ghana en Zuid-Korea spelen hier vier teams, die geen van allen tot de favorieten behoren. Hoe anders is het beeld van bijvoorbeeld het WK Groep E, waar Duitsland en Spanje het tegen elkaar opnemen.

Zonder de inhoud van de kritiek te willen finaliseren, klinken de namen in Groep H van het WK 2022 bij het lezen iets minder dan in andere groepen. Dit belooft echter opwinding, omdat het de vier teams de kans biedt om het ticket voor de knock-outronde op te lossen. Maar laten we het aandurven om in detail te kijken.

Het WK 2022 Groep H in analyse

Sterker nog, de gelukkige loting van de teams in Groep H zou zelfs de knock-outronde kunnen bereiken. Wie zich kwalificeert voor de WK-ronde van zestien krijgt te maken met een tegenstander uit het WK 2022 Groep G. De winnaar van Groep H speelt tegen de 2e plaats in Groep G - en vice versa.

De kans bestaat dat het tegen Zwitserland, Servië of Kameroen gaat als je je eigen groep succesvol afrondt. Dit zijn ook geen onoplosbare taken. De 2e plaats zou echter veel onaangenamer zijn. Dan gaat het in de zestiende speelronde naar alle waarschijnlijkheid tegen Brazilië.

Portugal moet zegevieren

Ondanks dat er eigenlijk geen naam klinkt, is er natuurlijk nog steeds een duidelijke favoriet: Portugal. De Selecao heeft de grootste individuele kwaliteit. Coach Fernando Santos heeft spelers als WK-ster Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Diogo Jota, Bruno Fernandes en Joao Cancelo.

Alleen al volgens de naam zou het Portugese nationale team in elke groep moeten zegevieren - inclusief deze. Daar kunnen geen twee meningen over zijn.

Uruguay ziet kans schoon

Uruguay was zeer tevreden met de loting. Het team verwacht grote kansen omdat het team net zo sterk is als in 2010. Toch hadden de verkeerde tegenstanders vroegtijdig kunnen eindigen. Bondscoach Diego Alonso heeft zijn ploeg opgebouwd rond WK-ster Federico Valverde. Met Rodrigo Bentacur op het middenveld heeft hij weer een uitblinker aan zijn zijde.

Jose Maria Gimenez en Ronald Araujo spelen waarschijnlijk in de centrale verdediging. Ze zijn misschien wel het beste duo van het toernooi. De ervaren Luis Suarez zou ook op het WK moeten zijn. Ondanks zijn leeftijd (35 op het WK) heeft hij nog steeds de klasse om op moeilijke momenten de beslissing te nemen.  

Ghana wil voortbouwen op de successen uit het verleden

De Ghanese nationale ploeg miste het WK 2018, maar wist deze smet uit te roeien door deel te nemen aan het WK 2022 in Qatar. Met Otto Addo beschikt de ploeg over een jonge en hongerige coach die ervaring heeft opgedaan als speler op het hoogste niveau. Als coach mist hij degenen die een probleem kunnen worden, maar dat hoeft ook niet.

Er zitten sowieso echt goede spelers in de selectie. Alleen WK-ster Thomas Partey, aanstootgevend juweel Kamaldeen Sulemana of Mohammed Kunduz worden genoemd. Wat de hoogste kwaliteit betreft, is het personeelsbestand echter dun. Blessurezorgen mogen Ghana niet inhalen.

Zuid-Korea is moeilijk in te schatten

Bijna traditioneel is de nationale ploeg van Zuid-Korea een ploeg die moeilijk te beoordelen is. Het is veilig om te zeggen dat er met de Portugees Paulo Bento een uitstekende coach aan de zijlijn staat. In dit opzicht mag geen enkele tegenstander hopen op fouten. Bento kent en begrijpt zijn vak. Met Zuid-Korea-ster Heung-min Son zit er ook een echte superster in de selectie. Achter hem daalt het niveau echter aanzienlijk.

Hee-chang Hwang is bijvoorbeeld ongetwijfeld een goede spits, maar hij bezit niet de uitzonderlijke kwaliteit die Son heeft. Voor de rest zitten er vooral solide spelers in de selectie. Deze kunnen hoofdpijn veroorzaken voor elke tegenstander op een goede dag. Als je daaraan twijfelt, kun je Duitsland vragen naar de herinneringen aan het WK 2018. Maar het kan ook misgaan.

Onze tip voor Groep H van het WK 2022

Een voorspelling in deze groep is inderdaad lastig door de constellatie van de teams. We kunnen alleen uitgaan van wat we in theorie op papier lezen. En dan is er nog een duidelijke kanshebber voor de eerste plaats: Het is al genoemd: Portugal is de sterkste ploeg in de groep en moet zegevieren. De Iberiërs moeten sowieso de 1e plaats bereiken. Op de 2e plaats zien we Uruguay.

Een mogelijk duel met de Braziliaanse nationale ploeg in de zestiende ronde belooft hoge spanning. Er kan echter van worden uitgegaan dat het team zelf deze bijzondere sensatie graag wil tolereren. Maar terug naar Groep H als geheel: we denken dat Ghana en Zuid-Korea alleen de strijd om de derde plaats zullen zijn. Zoals bekend geeft dit geen recht op vooruitgang, maar is het slechts een troostprijs.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Groep H

portugal - ghana voorspelling

groep h

Wk Groep H 2022 met Portugal, Uruguay, Ghana &zuid-Korea.

Groep H van het WK 2022 bestaat uit Portugal, Uruguay, Ghana + Zuid-Korea. Alle informatie incl. schema, tabel & resultaten Analyse met prognose ?

Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op