Liga 1
binnen 1h02m
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Halve Finale wereldbeker 2022 - Programma &Wedden op de halve finale van het WK

Alle informatie over de halve finales van het WK 2022 in Qatar Schedule Times (CET) Venues Betting Review Interessante feiten.

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 06.December 2022 — lees in 5 minuten
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Halve finale WK 2022 in Qatar

Op 13 december en 14 december 2022 is het zover. De twee halve finales van het WK 2022 in Qatar gaan van start. Het begint om 20.00 uur Midden-Europese tijd. Als je geen heel kleine kinderen hebt, kun je uitkijken naar een gezinsvriendelijke tv-ervaring.

De tijd is ook zo humaan dat het ideaal is om samen met vrienden te kijken of om in het openbaar te bekijken - bijvoorbeeld op een kerstmarkt.

Voor de teams die meedoen aan de halve finales van het WK is de druk immens. Het grote doel ligt binnen handbereik in de vorm van het eindspel. Als je echter verliest, blijft alleen de troostprijs over in de vorm van de WK-wedstrijd om de 3e plaats.Na afloop zullen alle fans en experts je verzekeren dat je een goed WK hebt gespeeld, maar je hebt alleen het gevoel van leegte. Dat wil niemand. Niemand zal een eventuele finale missen vanwege gele kaarten van het WK 2022, want het schrappen van de kaarten tot en met de kwartfinales maakt een geelverbod onmogelijk.

Wanneer vinden de halve finales van het WK 2022 plaats?

De twee halve finales van het WK in Qatar worden gespeeld op 13 en 14 december 2022. Bijna exact twee weken voor kerst wordt besloten welke twee teams in 2022 doorstoten naar de grote WK-finale, die op 18 december wordt afgewerkt.

Wat zijn de locaties van de halve finales van het WK 2022?

De locaties voor het WK 2022 in Qatar zijn Lusail City en al-Chaur. Meer specifiek wordt de eerste halve finale gespeeld op 13 december in het Lusail Stadium, waar ook de finale op 18 december wordt gehouden.

De tweede halve finalewedstrijd vindt plaats in het al-Bayt Stadium, dat plaats biedt aan ongeveer 60.000 toeschouwers en ook de locatie was voor de openingswedstrijd van het WK 2022.

Wie speelt er tegen elkaar in de halve finale van het WK 2022?

Het is bekend dat de knock-outronde van een WK twee vleugels heeft. Om het concreet te maken: De groepen A tot en met H worden op elke vleugel één keer vertegenwoordigd. De eerste groep bevindt zich op de ene vleugel, terwijl de tweede zich op de andere vleugel bevindt.

Na de groepsfase is de WK-toernooiboom dus op zijn plaats en staan niet alleen de WK-ronde van zestien van 2022 vast, maar de mogelijke teams in de WK-kwartfinales en ook in de halve finales. In de allerbelangrijkste finale staat het beste team van elke vleugel tegenover elkaar.

Spelmodus in de halve finales van het WK 2022

De spelmodus in de halve finales van het WK 2022 verschilt niet van die van de andere wedstrijden in de knock-outronde. In de reguliere tijd wordt geprobeerd een winnaar te vinden. Lukt dat niet, dan is er een verlenging van 30 minuten. Dit is verdeeld in twee keer 15 minuten. Als hier ook geen winnaar te vinden is, gaat de strafschoppenserie door.

Elk team benoemt vijf schutters. Wie meer transformeert, wint. Als er na vijf schutters nog steeds een gelijkspel is, neemt elk team één keer een penalty. Dit gaat door totdat het ene team toeslaat en het andere schiet.

Wedden op de halve finales van het WK

Als je op zoek bent naar weddenschappen op de halve finales van het WK, moet je wachten tot 10 december 2022. Pas daarna werden alle kwartfinalewedstrijden afgewerkt en staan de koppels in de halve finales vast. Ten laatste dan kun je hier bij ons ook actuele weddenschappen vinden op de halve finales van het WK. Je kunt meer WK 2022 wedkansen zien op de gelinkte pagina.

De hoogste overwinningen in een halve finale van een WK

Lange tijd kwamen de hoogste overwinningen in de WK-geschiedenis uit de absolute vroege fase van het toernooi. Van de top zes resultaten waren er drie in de jaren 1930. Er waren er nog twee in de jaren 1950.

Lange tijd werd gedacht dat het karakter van het toernooi te veel was veranderd. De kwaliteit van de teams is simpelweg te sterk. Ze zijn te veel op ooghoogte in een halve finale om hoge resultaten te produceren.

Maar toen kwam het WK van 2014 in Brazilië. Hier trof Duitsland Brazilië, dat een thuiswedstrijd had. De rest is geschiedenis: De Selecao beleefden de ergste ramp in hun geschiedenis en gingen 1:7 onderuit. Het was de hoogste zege in een halve finale van een WK ooit.

Overigens staat Duitsland ook op de 2e plaats (zij het samen met enkele andere teams) door Oostenrijk in 1954 met 6-1 te verslaan.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Halve Finale wereldbeker 2022 - Programma &Wedden op de halve finale van het WK.

Alle informatie over de halve finales van het WK 2022 in Qatar Schedule Times (CET) Venues Betting Review Interessante feiten.

Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op