Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
1'04'' geleden
Liga 1
1'35'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Wereldbekerronde zestien 2022 - Programma &wedden op de knock-outfase

Alles over de 2022 World Cup ronde van zestien in Qatar Schema Starttijden & stadions Mode + odds Review van de 2018 World Cup KO fase ?.

Ronde van zestien

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 06.December 2022 — lees in 7 minuten
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Alles over de WK-ronde van zestien in 2022

Als de zestiende ronde van het WK 2022 in Qatar voor de deur staat, dan begint voor veel fans het toernooi pas echt. De groepsfase zit er immers op. Nu gaat het verder in de knock-outfase. Als je hier verliest, is het toernooi voorbij. Deze spanning verslaat niets.

De eerste ronde van zestien vindt plaats op 3 december 2022. Het laatste duel van deze ronde wordt gespeeld op 6 december van het jaar. Het is dus aan Sinterklaas om te bepalen welke twee teams als laatste de WK-kwartfinales van het WK 2022 bereiken op het eerste WK winter in de geschiedenis.

Informatie over de WK-ronde van zestien 2022

?  Competitie: WERELDBEKERronde zestien 2022??  Datum: 03.12. tot 06.12.2022?  Aantal deelnemende teams: 16

WK-ronde van zestien 2022

Alle tijden volgens Duitse tijd (CET)

Bekende WERELDBEKER-modus voor de ronde van zestien

Wie bekend is met de wijze waarop het WK al bijna 20 jaar wordt gehouden, hoeft niet te veranderen. Zoals bekend zijn er in 2022 acht WK-groepen. De twee best geplaatste teams uit deze plaatsen zich voor de zestiende ronde. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het EK van 2021 hebben geen derde geplaatste teams de kans om het toernooi voort te zetten. Als de zestiende ronde begint, zijn de oorspronkelijke 32 WK-deelnemers in 2022 nog maar 16 teams geworden.

In de knock-outfase spelen groepswinnaars tegen runners-up. Dit moet de groepsoverwinning ten goede komen. In theorie is de runner-up immers iets slechter. Afhankelijk van de groep en het verloop van het toernooi tot nu toe, kunnen er echter wel wat sappige duels zijn. Er is slechts één wedstrijd per ronde van zestien. Wie dit wint, heeft het ticket voor de volgende ronde opgelost.

Bij een gelijkspel gaat de wedstrijd in extra tijd. Het maakt niet uit hoe het ervoor staat. Anders dan bijvoorbeeld in clubcompetities hebben 'uitdoelpunten' geen speciale betekenis. Als er na verlenging nog een gelijkspel is, wordt de wedstrijd beslist op strafschoppen. In het geval van een geval volgt dit ook de regels die al tientallen jaren bekend zijn.

Kick-off tijden op relatief gezinsvriendelijke tijden

Het WK is traditioneel een evenement dat de familie samenbrengt voor de tv. Niet zelden worden vrienden met hun familieleden nog steeds uitgenodigd. En iedereen gaat meteen samen naar het publiek.

Op het WK voetbal 2022 kan dit gebeuren in de nogal ongebruikelijke combinatie met de kerstmarkt. Het is daarom belangrijk dat de aftraptijden gezinsvriendelijk zijn, zodat je gemakkelijk samen kunt kijken - de volgende dag is immers werk of school.

Voor de WK-ronde van zestien van 2022 in Qatar zijn de aftraptijden relatief gezinsvriendelijk. Zoals je kunt zien aan het schema hierboven, zijn er elke dag twee wedstrijden. De eerste zal altijd om 16.00 uur Midden-Europese tijd van start gaan. Dit zou over het algemeen geen problemen moeten veroorzaken. De tweede wedstrijd van elke dag begint om 20 uur Midden-Europese tijd.

Dat klinkt eigenlijk relatief eenvoudig als prime time. Er moet echter worden opgemerkt dat het relatief laat kan zijn met extra tijd en een mogelijke strafschoppenserie - bovendien als de vervolgrapportage samen moet worden bekeken.

De locaties van het WK 2022 ronde van zestien

De ronde van zestien wedstrijden vindt plaats in acht verschillende WK 2022-stadions. Daarom is het zinvol om een kijkje te nemen op de locaties. De volgende volgorde van de stadions is gebaseerd op die van de wedstrijden. Het eerste stadion is dus de locatie voor de zestiende ronde op 3 december 2022 om 16.00 uur, de tweede arena is de locatie voor de wedstrijd op dezelfde dag om 20.00 uur - enzovoort.

Opmerkelijk is dat de stadions dicht bij elkaar liggen vanwege de kleine omvang van Qatar. Fans kunnen dus in ieder geval in theorie twee wedstrijden op één dag kijken.

Deze landen zitten in de knock-outfase van het WK 2022.

Al die teams die na alle groepswedstrijden de 1e of 2e plaats in de groep bezetten, zitten stevig in de WK-ronde van 2022 van zestien. De deelnemers aan de ronde van 16 worden dus uiterlijk na de laatste wedstrijd van de groepsfase bepaald.

De nationale teams op de derde en vierde plaats in de poules zijn uitgeschakeld in het toernooi en zullen de rest van het toernooi niet deelnemen. Een verplaatsing naar de kwartfinales of zelfs de halve finales van het WK in 2022 is voor hen dan ook niet meer mogelijk.

Wedden op de zestiende ronde van het WK 2022

Natuurlijk hebben bijna alle aanbieders van online weddenschappen te maken met de knock-outfase van het WK en bieden ze tal van weddenschappen en noteringen voor het WK 2022 aan. Zodra de wedstrijden van de zestiende ronde van het WK 2022 vaststaan, vind je alle wedkansen in het online aanbod van de bookies.

Je kunt je weddenschappen al plaatsen op de winnaar van de finaleronde in Qatar. Hoe de huidige WK 2022 weddenschappen eruit zien, zie je op onze pagina.

Recensie: Knock-outronde WK 2018

Op het WK 2018 in Rusland vonden in de tweede ronde de volgende matchparen plaats:

De grootste verrassing in de tweede ronde van het WK 2018 was niet een van de teams die zich kwalificeerde voor de knock-outfase, maar een die de knock-outfase miste. De toen regerend wereldkampioen Duitsland kon niet doorstoten naar de ronde van 16.

In de zestiende speelronde zelf baarde thuisploeg Rusland op voor de volgende sensatie door Spanje na strafschoppen te verslaan en Furia Roja naar huis te sturen. Ook het tweede land van het Iberisch schiereiland en de Europese kampioen van 2016 Portugal namen in de zestiende ronde afscheid van Uruguay.

Alle andere wedstrijden verliepen zoals verwacht. De uiteindelijke wereldkampioen Frankrijk zegevierde nipt tegen Argentinië met Lionel Messi. Kroatië versloeg de Denen na strafschoppen, net als Engeland tegen de Colombianen. Ook Brazilië (tegen Mexico), België (tegen Japan) en Zweden (tegen Zwitserland) plaatsten zich voor de WK-kwartfinales.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Ronde van zestien

Wereldbekerronde zestien 2022 - Programma &wedden op de knock-outfase.

Alles over de 2022 World Cup ronde van zestien in Qatar Schema Starttijden & stadions Mode + odds Review van de 2018 World Cup KO fase ?.

Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op