Liga 1
binnen 1h53m
Liga 1
binnen 1h53m
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

World Cup Tickets 2022 kopen - Prijzen &info van de World Cup 2022 Tickets

Alle ticketinformatie voor het WK 2022 in Qatar (20.11.-18.12.) Verkoopfasen + prijzen Tickettoewijzingsgegevens Koop hier WK-tickets!

Tickets

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 06.December 2022 — lees in 8 minuten
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Koop WK 2022 tickets - Alle info voor Qatar

In 2022 vindt de laatste ronde van het WK plaats in Qatar. Het is in veel opzichten een toernooi dat zijn plaats in de geschiedenisboeken heeft veiliggesteld. Zo wordt het voor het eerst gespeeld op het Arabische schiereiland. Het WK van 2022 is ook het eerste WK winter. De wedstrijden worden gespeeld van 20 november tot en met 18 december 2022.

Het 22e wereldkampioenschap is het kortste sinds de finale in 1978. Zoals gezegd wordt het toernooi voor het eerst op het Arabisch schiereiland gehouden. Miljoenen fans over de hele wereld kijken al uit naar dit speciale toernooi en willen deze historische finaleronde in het stadion meemaken. Daarvoor zijn WK-tickets nodig. We laten je zien hoe en wanneer je je tickets kunt krijgen.

Koop nu tickets voor het WK 2022

Er zijn drie manieren om tickets te bemachtigen voor het WK 2022 in Qatar. De eerste optie is de officiële website of app van de wereldvoetbalbond FIFA. Hier moet je je registreren en kaarten aanvragen in de FIFA-app. Als je een ticket wint, ontvang je een melding en verschijnen de kaarten in je online account. Een papieren versie bestaat niet meer.

De tweede manier is via de nationale verenigingen. Elke vereniging die met een WK-team vertegenwoordigd is in de finaleronde krijgt een bepaald contingent voor haar fans. De WK-tickets worden echter niet gegeven aan geïnteresseerden uit andere landen. Als je bijvoorbeeld in Oostenrijk woont en een ticket wilt hebben voor een wedstrijd van het Duitse nationale team, zul je niet succesvol zijn bij de DFB.

Als je niet succesvol bent geweest via de FIFA of de nationale bond, of als je geïnteresseerd bent in een wedstrijd buiten je nationale bond, is er een derde alternatief: kopen via externe aanbieders. Wk-tickets kopen via ticketportals is natuurlijk iets duurder dan de "officiële" manier, maar er is het voordeel dat je op relatief korte termijn tickets kunt kopen, evenals tickets voor zeer populaire wedstrijden. Natuurlijk moet u ervoor zorgen dat u alleen tickets koopt op gerenommeerde ticketportals, zoals onze partnersite Ticketbande.de. Trouwens, als je ook op zoek bent naar Nations League 2022/23 tickets, kun je daar ook rondkijken.

Net als bij het WK 2018 worden tickets voor de finale van 2022 uitgereikt in vier categorieën. Categorie 1 is de beste. Categorie 4 is niet interessant voor deze tekst, omdat er ongeveer 350.000 kaarten speciaal zijn gereserveerd voor de bevolking van Qatar. De goedkoopste categorie waarin Europeanen tickets kunnen kopen is dus nummer 3. Alle kaarten worden verkocht in Qatari Riyal (QAR), de prijzen in de onderstaande tabel zijn geschatte conversieprijzen.

De tickets kunnen worden gekocht als individuele tickets of als een ticketreeks voor een team (d.w.z. voor alle wedstrijden van een team). De teamreeks is in theorie geldig tot de finale. Per wedstrijd kunnen maximaal tien tickets besteld worden. Een huishouden mag in totaal maximaal 150 kaarten bestellen. Het is ook mogelijk om ticketseries te kopen voor 4 wedstrijden op 4 opeenvolgende dagen in verschillende stadions.

In Rusland waren de prijzen in de groepswedstrijden gemiddeld 88 euro voor een enkel ticket. In de knock-outronde klommen ze met elke ronde - de halve finales kostten 240 euro. Voor de finale was 383 euro verschuldigd. Tickets in de tweede categorie waren altijd zo'n 60 procent duurder. Categorie 1 tickets kosten bijna drie keer.

Voor het WK in Qatar blijkt dat de ticketprijzen beduidend lager liggen dan die van Rusland. De goedkoopste kaart kost het equivalent van ongeveer 60 euro en is daarmee een derde goedkoper dan in 2018. Locals kunnen zelfs kaartjes kopen voor net geen 10 euro.

Er zijn drie verkoopfasen, die allemaal in het jaar van het WK liggen. De eerste fase start op 19 januari 2022, bijna precies 10 maanden voor aanvang van het toernooi. Hier kunnen tickets voor bepaalde wedstrijden (zonder de koppeling te kennen) besteld worden. Omdat er meer aanmeldingen dan loten zullen zijn, zal de loterij worden gebruikt. Ticket series voor teams en voor vier wedstrijden in vier dagen kunnen ook worden gekocht. Of je de tickets daadwerkelijk hebt gekocht, wordt bepaald door de trekking. Aanvragers worden na 29 maart 2022 op de hoogte gebracht.

Na de loting van de WK 2022-groepen begint de tweede fase op 5 april 2022. Ook hier wordt een willekeurige loting gebruikt. Deze fase eindigt op 28 april.

Daarna volgt verkoopfase 3. Tickets kunnen worden verkregen zolang de voorraad strekt. Het geheel draait op het principe van "wie het eerst komt, het eerst maalt" of "wie het eerst komt, het eerst maalt". Tijdens deze fase kunnen ook tickets voor meer dan één wedstrijd per dag worden gekocht. Games die elkaar opvolgen zijn hier echter van vrijgesteld. Daarnaast zijn er ook voorwaardelijke fantickets, waarmee je een team gedurende het hele toernooi kunt volgen, dus tot een eventuele WK-finale op 18 december 2022. Aanvragers worden pas op zijn vroegst op 31 mei op de hoogte gebracht van de toewijzing van tickets.

De nationale bonden ontvangen ook zeer kleine contingenten voor hun eigen wedstrijden. Maar ze hebben eigenlijk allemaal speciale verkoopvoorschriften voor hen. Voor Duitsland bijvoorbeeld hebben de leden van de officiële fanclub van de nationale ploeg recht op eerste toegang.

Zoals gebruikelijk zal de WK-openingswedstrijd van 2022 niet in het finalestadion plaatsvinden. Deze is te zien op 20 november 2022 om 17:00 uur Duitse tijd in het al-Bayt Stadion. Als je tickets ontvangt, kun je het spektakel natuurlijk live ter plaatse bekijken. Elk van de acht stadions kreeg het contract voor een van de knock-outrondes van het WK 2022. Daarna zullen nog vijf stadions worden gebruikt, waarbij het Khalifa International Stadium dan alleen de wedstrijd om de 3e plaats te zien is en de andere vier stadions kwartfinales en halve finales zullen hosten.

Ja, om Qatar binnen te komen en het stadion te betreden, hebben de Qatarese autoriteiten een zogenaamde "Hayya Card" nodig, een soort fan-ID. Om dit te verkrijgen, is het noodzakelijk om uw ticketnummer en accommodatie op te geven. Fans kunnen meer te weten komen over de Hayya Card en accommodatiemogelijkheden op Qatar2022.qa.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tickets

World Cup Tickets 2022 kopen - Prijzen &info van de World Cup 2022 Tickets.

Alle ticketinformatie voor het WK 2022 in Qatar (20.11.-18.12.) Verkoopfasen + prijzen Tickettoewijzingsgegevens Koop hier WK-tickets!

Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op