Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
1'04'' geleden
Liga 1
1'35'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

WK 2022 TV-uitzending: Alle WK-kanalen

Welke zenders zenden het WK 2022 uit op televisie? TV-schema van alle 64 WK-wedstrijden Informatie over de tv-rechten in DE, Oostenrijk van Zwitserland ?.

Tv-uitzending

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 06.December 2022 — lees in 7 minuten
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Alle informatie over de tv-uitzending van het WK 2022

Welke voetbalfan had een paar jaar geleden gedacht om midden in de adventstijd wedstrijden van een wk voetbal op televisie te bekijken? Op het WK van 2022 in Qatar wordt dit absurde idee nu werkelijkheid.

Vanwege de extreem hoge temperaturen die in de woestijnstaat Qatar in de zomer heersen, besloot de FIFA voor het eerst om een finale naar de winter te verplaatsen. Van 20 november tot en met 18 december 2022 is er nu een openbare bezichtiging met glühwein en punch op de kerstmarkt, waar de WK-sterren van 2022 te zien zijn.

Als je niet wilt rillen in de kou, kun je je natuurlijk ook comfortabel maken voor de tv. Maar niet alle 64 WK-wedstrijden zijn live beschikbaar op gratis tv - althans in Duitsland. Hier zijn 16 WK-wedstrijden zonder Duitse deelname exclusief te zien op het betaalde MagentaTV, inclusief achtste en kwartfinalewedstrijden en de wedstrijd om de 3e plaats.

In Oostenrijk en Zwitserland hebben de publieke omroepen de tv-rechten voor het WK van 2022 in Qatar veiliggesteld. Daar kunnen voetbalfans alle 64 wedstrijden op gratis tv bekijken, waarbij in Oostenrijk 25 wedstrijden te zien zijn op de privézender ServusTV vanwege een samenwerking met ORF. Betaaltelevisiediensten zoals DAZN, SKY of MagentaTV bleven met lege handen achter bij de toewijzing van rechten in Oostenrijk en Zwitserland.

Wie zendt het WK 2022 uit?

?  Competitie: WK voetbal 2022 in Qatar?  Datum: 20 november - 18 december 2022?  WK 2022 TV-kanaal: ??  ZDF / ARD, Magenta tv, ??  ORF 1 / ServusTV,?? SRF 2

Tv-schema van de wk-groepsfase van 2022

Alle tijden volgens Duitse tijd (= Midden-Europese tijd CET)

Voetbalfans kunnen zich de klok rond verheugen op voetbal op het WK 2022 in Qatar. Op de meeste wedstrijddagen van de voorrondefase zijn er vier verschillende aftraptijden per dag: 11.00 uur, 14.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur Duitse tijd. Uiteraard wordt de WK-openingswedstrijd van 2022 op 20 november, inclusief de grote openingsceremonie, ook op tv uitgezonden.

De wedstrijden op de derde en laatste speeldag van de groepsfase worden zoals gebruikelijk parallel gespeeld en om 16.00 of 20.00 uur Duitse tijd afgetrapt.

Tv-uitzending van de WK-finale van 2022

Alle tijden volgens Duitse tijd (= Midden-Europese tijd CET)

In de WK-knock-outfase 2022 wordt de wedstrijd, net als op de laatste groepswedstrijddag, om 16.00 of 20.00 uur Duitse tijd gespeeld. De twee halve finalewedstrijden worden elk om 20.00 uur gespeeld, de grote WK-finale vindt uiteindelijk plaats op de vierde zondag van advent, 18 december 2022, om 16.00 uur Duitse tijd in Lusail City (zie hier het hele WK-schema).

Deze tv-zenders zenden het WK 2022 in Duitsland uit.

In Duitsland verandert er veel ten opzichte van eerdere WK's. Hoewel de publieke omroepen ARD (Das Erste) en ZDF in 2014 de rechten op de tv-uitzending van het WK 2022 in Qatar veilig stelden, zullen niet alle 64 wedstrijden live op free-to-air televisie te zien zijn.

Door een deal met Deutsche Telekom worden in totaal 16 wedstrijden, waaronder wedstrijden in het WK 2022, de zestiende ronde en kwartfinales en de wedstrijd om de 3e plaats, exclusief uitgezonden op het betaalzender MagentaTV. Alle wedstrijden van het Duitse nationale team zijn hier echter van vrijgesteld, die op gratis tv blijven draaien (d.w.z. op ZDF of ARD).

Het rechtenpakket, waarover werd onderhandeld tussen SportA, het gezamenlijke sportrechtenagentschap van ARD en ZDF, en de wereldvoetbalbond FIFA, omvat ook uitzendrechten via livestream. Deze is dan live en gratis toegankelijk via de ARD/ZDF mediatheek.

Net als bij het EK 2021 zal wereldkampioen Bastian Schweinsteiger als tv-expert op het WK 2022 de live-uitzendingen van ARD begeleiden. Zijn wereldkampioen collega Per Mertesacker komt waarschijnlijk in actie voor ZDF.

In Oostenrijk tonen ORF en ServusTV de WK-wedstrijden

De publieke omroep ORF verzekerde zich in 2012 al van de uitzendrechten voor het WK 2022 in Qatar en blijft daarmee de nummer 1 WK-omroep in Oostenrijk. Niet alle 64 WK-wedstrijden worden echter uitgezonden op ORF 1. Aangezien ORF 1 samenwerkt met ServusTV voor de laatste ronde, zullen er 25 te zien zijn op het tv-station van Didi Mateschitz. Dit omvat 19 wedstrijden uit de groepsfase, twee rondes van zestien en twee kwartfinales, een halve finale en de strijd om de 3e plaats.

Daarnaast hebben Österreichische Rundfunk en ServusTV de live rechten op de radio-uitzendingen, live streaming en video-on-demand content. Livestreams en hoogtepunten van het WK in Qatar zijn daarom gratis toegankelijk in de mediatheek.

Het team van moderatoren en experts zal opnieuw bekende gezichten laten zien op ORF. Bovenal heeft het duo rond presentator Rainer Pariasek en tv-expert en voetballegende Herbert Prohaska al zoiets als een cultstatus in Oostenrijk en zal het zeker voor veel amusante tv-momenten zorgen op het WK van 2022.

Tv-uitzending van het WK 2022 op de Zwitserse televisie

Ook in Zwitserland blijft alles hetzelfde. De publieke mediagroep SRG SSR heeft de tv-rechten op het WK 2022 veiliggesteld. De kanalen en platforms van SRF, RTS, RSI en RTR zullen alle 64 WK-wedstrijden exclusief op tv, radio en multimedia behandelen, live en vrij toegankelijk in Zwitserland. Op televisie zullen de games waarschijnlijk worden uitgezonden op SRF 2, livestreams zijn beschikbaar in de Play SRF-mediabibliotheek.

Wil je een WK 2022 wedstrijd via livestream op het net bekijken, zorg er dan voor dat alle aanbieders een zogenaamde geoblocking hebben opgezet.

Dit betekent dat de livestreams van de Duitse zenders ARD en ZDF alleen in Duitsland toegankelijk zijn, terwijl de ORF-streams alleen in Oostenrijk beschikbaar zijn en SRF-livestreams alleen in Zwitserland werken. Zogenaamde VPN-diensten kunnen u helpen deze blokkades te omzeilen.

Verdere links naar het WK 2022:

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tv-uitzending

WK 2022 TV-uitzending: Alle WK-kanalen.

Welke zenders zenden het WK 2022 uit op televisie? TV-schema van alle 64 WK-wedstrijden Informatie over de tv-rechten in DE, Oostenrijk van Zwitserland ?.

Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op