Liga 1
in --'--''
Liga 1
in --'--''
Liga 1
1'07'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

WK 2022 Wedstrijd om de 3e plaats - Wie wint in de kleine finale?

De wedstrijd om de 3e plaats van het WK 2022 wordt gespeeld om 17.12. in het Khalifa International Stadium in Qatar Wie wint in de kleine finale en bezet de 3e plaats?

Wedstrijd om de 3e plaats

wie wint het wk 2022

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 06.December 2022 — lees in 5 minuten
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Wedstrijd om de 3e plaats op het WK 2022

De wedstrijd om de 3e plaats bij een WK-finale is eigenlijk een duel waarin geen enkel team echt mee wil doen. Want het betekent dat je de entree in de grote finale hebt gemist en nu moet duelleren in het spel van de twee verliezers om de "gouden ananas". Achteraf gezien kan de derde of vierde plaats echter ook een groot succes zijn.

Ook op het WK voetbal 2022 in Qatar is er weer de strijd om de 3e plaats. Terwijl de WK-finale op 18 december 2022 in het Lusail Stadium wordt gespeeld, nemen de twee verliezers van de halve finale het de dag voor de dag voor elkaar op in de impopulaire wedstrijd om de derde plaats in het Khalifa International Stadium.

Hier vind je alle informatie over het spel inclusief wedkansen en terugblik op de kleine finale bij de laatste WK-finale in Rusland.

Alles over de wedstrijd om de 3e plaats op het WK 2022

?  Competitie: Wedstrijd om 3e plaats WK 2022??  Datum: 17.12.2022??  Tijd: 16:00 (CET)?  Aantal deelnemende teams: 2

Wedstrijd om de 3e plaats van het WK 2022

Alle tijden volgens Duitse tijd (CET)

Op welke dag vindt de WK-wedstrijd om de 3e plaats plaats plaats?

De kleine finale van het WK in Qatar wordt gehouden op 17 december 2022 en vindt dus een dag voor de grote finale plaats. De wedstrijd om de 3e plaats begint - net als de finale - om 16:00 cet.

Waar wordt de kleine finale van het WK 2022 gehouden?

De locatie voor de kleine finale op het WK 2022 is het Khalifa International Stadium in al-Rayyan, dat plaats biedt aan ongeveer 45.000 toeschouwers. De arena was eerder de locatie voor zes groepswedstrijden en een knock-outronde van het WK 2022. De finale wordt gespeeld in lusail stadion in de geplande stad Lusail City. De arena heeft een capaciteit van ongeveer 80.000 toeschouwers.

Wie speelt er tegen elkaar in de wedstrijd om de 3e plaats?

In de strijd om de derde plaats treffen de verliezers van de twee wedstrijden uit de halve finales van het WK 2022 elkaar. De wedstrijden worden gespeeld op 13 en 14 december. Daarna is duidelijk wat de ontmoeting in de kleine finale zal zijn.

Zoals gebruikelijk wordt het spel gespeeld in knock-out modus. Als er na 90 minuten gelijkgespeeld wordt, gaat de wedstrijd om de 3e plaats in extra tijd. Als er nog geen winnaar gekozen kan worden, wordt de kleine finale beslist op strafschoppen.

Wedden op het WK 2022 wedstrijd om de 3e plaats

Natuurlijk zullen er ook kansen zijn rond de kleine finale van het WK 2022, zodra duidelijk is welke teams het tegen elkaar zullen opnemen. Meer WK 2022 wedkansen zijn te vinden op de gelinkte pagina.

Waarom is er een wedstrijd om de derde plaats op het WK?

De strijd om de 3e plaats is een integraal onderdeel van de WK-geschiedenis. Pas op het allereerste WK in 1930 in Uruguay was er geen kleine finale. De eerste derde plaats op het WK van 1934 in Italië ging naar Duitsland.

Hoe impopulair de strijd om de 3e plaats op het WK ook is, de wereldvoetbalbond FIFA houdt er nog steeds aan vast. Daarentegen besloot de Europese voetbalbond UEFA in 1980 om voortaan geen kleine finale meer te houden op EK's.

Terugblik op de kleine finale op het WK 2018

In de strijd om de derde plaats op het WK 2018 troffen België en Engeland elkaar verrassend. De Rode Duivels verloren in de halve finales met 1-0 van de uiteindelijke wereldkampioen Frankrijk, de Engelsen moesten na verlenging de nederlaag toegeven aan de outsider en later vice-wereldkampioen Kroatië met 2-1.

Ondanks dat het maar de kleine finale was, stuurden beide coaches tal van toppers het veld op. Onder meer Engeland was de latere topscorer Harry Kane, België had Thibaut Courtois, die later werd uitgeroepen tot beste doelman van het WK 2018, in de box.

Meteen na vier minuten zorgde Thomas Meunier met een voorzet van Chadli voor de Belgische voorsprong en in de 82ste minuut sloot de latere Speler van de Wedstrijd Eden Hazard met zijn doelpunt de 2-0. Voor de Three Lions was het slechts genoeg voor de vierde plaats, de Belgen pakten de 3e plaats en konden hun grootste succes in de WK-geschiedenis vieren.

Welk land eindigde het vaakst als 3e op een WK?

Duitsland wist de impopulaire derde plaats het vaakst veilig te stellen. In de jaren 1934, 1970, 2006 en 2010 werd het DFB-team uitgeschakeld in de halve finales van het WK, maar wist vervolgens de wedstrijd om de 3e plaats te winnen.

Brazilië, Frankrijk en Polen eindigden elk twee keer als derde op een WK-finale. Met uitzondering van Polen hebben alle genoemde teams minstens één keer een WK-titel gevierd.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Wedstrijd om de 3e plaats

wie wint het wk 2022

WK 2022 Wedstrijd om de 3e plaats - Wie wint in de kleine finale?.

De wedstrijd om de 3e plaats van het WK 2022 wordt gespeeld om 17.12. in het Khalifa International Stadium in Qatar Wie wint in de kleine finale en bezet de 3e plaats?

Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op