Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

XFINITY Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Xfinity is een streaming- en on-demand contentplatform waarmee u inhoud kunt bekijken, streamen en consumeren. Het heeft meer dan 26 miljoen Amerikaanse abonnees en is aanwezig in bijna 40% plus huizen in de VS. Met Xfinity kunt u Live-TV of On-demand content bekijken en kunt u de shows ook opnemen via DVR. Het heeft meer dan 200 + kanalen en concurreert met AT & T's DirecTV en AT & T TV Now-app via zijn eigen pay-tv en streamingdiensten.

Xfinity

ontvtime tnt

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 24.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

xfinity.com

Met Comcastâs Xfinity kunt u live-tv of on-demand inhoud bekijken en ook de shows opnemen via DVR. Xfinity is een van de populairste tv-netwerken in de VS met meer dan 26 miljoen abonnees, met een scala aan inhoud, van live sport tot nieuws en kindercontent.
De Flex is een streamingdienst waarmee je je favoriete programma's volgens je eigen schema kunt bekijken, terwijl X1 de traditionele kabelservice is met kanalen zoals TNT en TBS. Veel mensen hebben vragen geplaatst over de verwarring rond Xfinity-producten. De meeste mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor kabel-tv vragen vaak naar de Xfinity Flex, terwijl anderen het gewoon over X1 willen hebben. Dus als je hier niet goed in thuis bent, denk ik dat we dat eerst moeten opruimen. Er zijn twee hoofdaanbiedingen: X1 en Flex. De Flex is een streamingdienst waarmee je je favoriete programma's volgens je eigen schema kunt bekijken, terwijl X1 de traditionele kabelservice is met kanalen zoals TNT en TBS.

Xfinity X1

X1 van Comcast is een geweldig pakket waarmee je tegelijkertijd live tv kunt kijken, apps kunt streamen en opnames kunt maken. U kunt opnames op elk gewenst moment plannen en het is ook het meest complete pakket op Comcast. Je kunt alles doorzoeken om te vinden wat je zoekt, en je kunt het ook aanpassen met je favoriete YouTube-kanalen, Prime Video-services en Netflix-shows. Bovendien kun je met X1 naar Pandora, Amazon Music, NPR-stations en iHeartRadio-stations luisteren.
Het heeft veel functies waar veel mensen van houden, zoals spraakopdrachten, sportstatistieken en andere informatie zoals nieuws, weer, verkeer, foto's, voicemail, aandelen en zelfs horoscopen. Natuurlijk lijken deze misschien te veel voor mij, maar dat is niet bij iedereen het geval.
De nieuwste serie Xfinity's X1-boxen wordt geleverd met een ontvangerdoos en DVR waarmee u deze niet alleen op uw televisie of internet kunt aansluiten, maar ook op uw computer, tablets, telefoons en thuisbeveiligingssystemen.

Buigen

Flex is een streamingalternatief dat vergelijkbaar is met X1. Hoewel het geen uitgebreide inhoudsbibliotheek heeft, heeft het competente functies zoals een RF-afstandsbediening en spraakactivering. Het is goed genoeg voor video- en muziekprogrammering.
Flex kan helpen het thuisnetwerk in de gaten te houden en compatibele apparaten te bedienen. Het is een gebruiksvriendelijke interface die op uw tv kan worden weergegeven. Flex wordt geleverd met functies zoals smart-home-ondersteuning, zoals het bekijken van beveiligingsbeelden via uw tv en het regelen van de temperatuur en verlichting.

Geschiedenis

Xfinity is een dochteronderneming van Comcast Corporation die in 2010 werd geïntroduceerd. Het verkoopt kabeltelevisie, telefoon, internet en draadloze diensten in het hele land. Binnen een decennium werd het een van de beste serviceproviders en in 2011 werd het de grootste kabelinternetprovider in de VS. Vanaf 2018 heeft Comcast 26,5 miljoen klanten.

Een kans verzilveren

In 1996 hielp Comcast bij de oprichting van @Home Network. Onder deze vlag werd internetservice verkocht via de kabellijnen van Comcast. Later fuseerde @Home met Excite en in 2002 vroeg het bedrijf faillissement aan. Gedurende deze tijd verplaatste Comcast het bestaande gebruikersbestand van 950.000 naar hun eigen netwerk.

Lancering van X1

In mei 2012 lanceerde Comcast een nieuw software- en hardwareplatform voor zijn televisiediensten. Het is een all-inclusive service die uitgebreide ondersteuning biedt voor het integreren van uw internet, televisie en huisbeveiliging op één plek. Tegen het einde van 2013 werd Xfinity X1 beschikbaar gesteld in de Verenigde Staten.

Lancering van Xfinity Mobile

In april 2017 rolde Comcast Xfinity Mobile uit. Het is een draadloze provider die een 4G LTE-netwerk gebruikt om toegang te krijgen tot 18 miljoen Wi-Fi-hotspots in het hele land. Xfinity opereert als een MVNO en maakt gebruik van zijn Verizon Wireless-netwerk.

Ontwerpen

De website van Xfinity is strak en aantrekkelijk. De graphics zijn goed uitgevoerd en het contrast tussen zwart en wit blijft op de hele site behouden. De menu's op de startpagina zijn ongelooflijk gebruiksvriendelijk - er zijn afzonderlijke opties voor de koptekst en algemene menu's, die beide een schat aan opties bieden voor gebruikers. Het kopmenu bevat opties zoals Shop, My Account, Support, My Xfinity en Comcast Business. Het algemene menu bevat opties zoals internet, tv en streaming, mobiel, thuisbeveiliging, thuistelefoons en deals.
Ik hou van het ontwerp van de startpagina van Xfinity omdat de algemene ondersteuning los staat van zijn diensten. Hierdoor kunnen de diensten meer opduiken, wat op de meeste websites een verademing is.
Aangezien we ons richten op tv- en streamingvaardigheden, laten we dat bespreken. Als u de muisaanwijzer op dat menu plaatst, krijgt u verschillende opties, waaronder: Overzicht, X1 TV, Flex Streaming, Kanaalopstelling, Add-onkanalen en Latino. Als u op een van deze pagina's klikt, wordt u naar een speciale pagina geleid die die specifieke service markeert. Ik klikte bijvoorbeeld op X1 TV en ik kwam op een nieuwe pagina met de USP's en functies van X1 TV, zoals - DVR, 4K Ultra HD, Movies on Demand, streaming en muziek op één plek.
Ik vond het geweldig hoe de website onderscheid maakte tussen X1- en Flex-services. Zelfs iemand die geen informatie over de service heeft, kan het verschil tussen de twee begrijpen. U kunt gemakkelijk zien dat beide services hetzelfde zijn, behalve dat Flex geen live-uitzending en kabelnetwerken, Xfinity Cloud DVR of Sports Zone-app met live scores en statistieken biedt. Al het andere is vergelijkbaar in beide services.

Tevreden

Er zijn een paar dingen die u op kabel-tv kunt bekijken, maar ze zijn niet allemaal beschikbaar via streaming. Op dezelfde manier bieden Comcast's X1 en Flex verschillende streamingopties die tegemoetkomen aan verschillende inhoudsbehoeften. Met X1 krijgt u het volledige kabel-tv-pakket, terwijl u met Flex een gespecialiseerde streamingoptie krijgt die perfect is voor uw voorkeuren.
Xfinity X1 TV biedt meer dan 200 kanalen, waarvan de helft HD-kanalen zijn. Hoewel Flex geen lineaire kanalen van Hulu, Disney, CBS All Access en ESPN ondersteunt, varieert de beschikbaarheid van inhoud tussen de twee platforms drastisch. Ik heb het verschil in beschikbaarheid van live tv-inhoud en Cloud DVR-mogelijkheden tussen X1 en Flex al uitgelegd.
Met Xfinity X1 TV en Flex kunt u zich abonneren op aanvullende services zoals Netflix, Amazon Prime Video en Hulu. Dit biedt u de mogelijkheid om de inhoudsbibliotheek uit te breiden. Omdat X1 ook toegang biedt tot Disney, Hulu en CBS All Access, kunt u een breed scala aan live kanalen en on-demand inhoud bekijken, variërend van epische Marvel-films tot Hulu Originals.

Xfinity Stream op aanvraag

Xfinity Stream biedt maar liefst 20.000 programma's, waardoor het de meest verleidelijke on-demand optie is die er is. Ten opzichte van de concurrentie, die slechts een fractie van dat aantal biedt, is dit zeker een voordeel. Bovendien, omdat de inhoud on-demand beschikbaar is, hoeft u zich geen zorgen te maken over het opnemen ervan - dit is een enorm pluspunt.

Desktop/mobiele ervaring

De X1-televisie geeft een visuele gids weer die u helpt bij het kiezen van titels door de beschrijvingen te lezen. De tv-gids bevat beoordelingen, releasedatums, castdetails en andere cruciale informatie. Als je streamt via de Xfinity Stream-app, heb je nog steeds een responsieve app die geweldig werkt. Ik heb geen zeurende problemen gevonden tijdens het testen van de app.
Voordat ik naar de compatibiliteit ga, wil ik erop wijzen dat er veel services worden aangeboden onder Xfinity. Dus als u deze voor meer dan één tv wilt ontvangen, moet u de extra kosten betalen. Er zijn extra kosten voor extra installatie en DVR-functionaliteit. Laten we echter een paar belangrijke punten leren: Er worden veel services aangeboden onder Xfinity, dus als u ze voor meer dan één tv wilt ontvangen, moet u de extra kosten betalen. Er zijn extra kosten voor extra installatie en DVR-functionaliteit, maar laten we eerst een paar belangrijke punten leren kennen.

Opnemen met Xfinity X1

Shows kunnen worden bekeken en opnames kunnen tot twee weken van tevoren worden gepland. U kunt dit vanaf elk apparaat doen. U kunt de X1-box ook gebruiken om een enkele aflevering of een hele serie op te nemen. U kunt tot 60 uur opnemen in HD-kwaliteit en tot 300 uur in SD-kwaliteit. Als je meer wilt opnemen, raad ik je aan om voor een extra harde schijf te gaan met 1 TB opslagruimte.

Compatibiliteit

Xfinity ondersteunt geen andere apparaten.

Plannen & Prijzen

De drie verschillende tariefplannen voor digitale tv-diensten kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën: Digital Starter, Digital Preferred en Digital Premier. Het Digital Starter-plan kost $ 49.99 en omvat meer dan 140 kanalen. Het Digital Preferred-abonnement kost $ 59,99 en bevat meer dan 220 kanalen. Het Digital Premier-abonnement kost $ 104,99 en omvat meer dan 260 kanalen.

Suggesties die ik heb voor Xfinity

Ik begrijp niet echt waarom Xfinity al zijn eieren in de X1-mand legt, terwijl Flex de service zou moeten zijn die in de nabije toekomst zou uitkomen. Ik zou graag willen dat ze aandacht besteden aan het veranderen van Flex in een krachtpatser en zich concentreren op hun klantenservice - wat, als ze worden beoordeeld op basis van gebruikersbeoordeling, nogal bizar is.

Conclusie

Ik denk dat Xfinity geweldig werk levert door te concurreren met DirecTV. Ze hebben een breed scala aan diensten en presteren eigenlijk beter dan het grotere kabelbedrijf op streamingniveau. Ik laat het aan jou over om te beslissen of ze beter zijn dan DirecTV.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Xfinity

ontvtime tnt