Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Yidio Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Yidio.com is een geweldige site die alles doet wat je wilt dat het doet en meer! Het is een aggregator en zoekmachine, evenals een extra gratis streamingplatform, zodat u kunt genieten van uw favoriete abonnementsdiensten naast uw favoriete films en tv-programma's. Lees mijn recensie voor meer informatie over deze geweldige site!

Yidio

yidio

yidio tv

yidio.com

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

yidio.com

Het leven was veel eenvoudiger toen Netflix de enige streamingdienst was waar we ons zorgen over hoefden te maken. Toen het tijd was om erachter te komen of een tv-programma of film beschikbaar was om te bekijken, hoefde je alleen maar naar netflix.com te gaan en snel te bekijken wat ze op dat moment beschikbaar hadden. Er was geen ingewikkelde en frustrerende matrix van release- en contractannuleringsschema's om bij te houden. Het was gewoon simpel. Je hebt je gewoon aangemeld bij Netflix, gekozen uit de beschikbare titels en gekeken. Niets meer, niets minder.
Hoewel streamingdiensten hun voordelen hebben, wordt het steeds moeilijker om inhoud te vinden die consistent is voor alle services. Netwerken zoals ABC, CBS en Fox zijn bijvoorbeeld meestal beperkt tot streaming op alleen bepaalde streamingplatforms - zoals ABC op Hulu en CBS All Access, bijvoorbeeld. Dit maakt het moeilijk om bij te houden welk platform de show zal hebben waarin u geïnteresseerd bent. Bovendien wordt inhoud van sommige streamingdiensten vaak in en uit de beschikbaarheid gefietst - wat betekent dat het moeilijk is om het te vinden wanneer je het wilt.
Ik vind het bijna onmogelijk om bij te houden welke streamingsite welke originele serie of film zal hebben als ik merk dat ik een bepaalde show of film wil bekijken. Niet alleen is het moeilijk om te onthouden welk platform welke originele serie of film uitbrengt, maar ze houden ook allemaal onnodig verwarrende (en soms irritant kortdurende) schema's van gesyndiceerde programmering.
Ik weet zeker dat velen van jullie er inmiddels achter zijn gekomen dat Google niet altijd de meest nuttige is als het gaat om het uitzoeken hiervan. Proberen te achterhalen of Netflix, Hulu of Amazon Prime Video op dit moment de beste site zal zijn als je klassieke sitcoms zoals How I Met Your Mother, Friends of Third Rock from the Sun probeert te bekijken, kan behoorlijk moeilijk zijn met het algoritme van Google. Maar uiteindelijk zal het googelen van deze informatie een antwoord opleveren. Het is echter verre van handig en tijdbesparend.
Het zou leuk zijn als er een site was die je hielp bij het bijhouden van contractschema's voor streamingdiensten, speciaal ontworpen om je op de hoogte te houden van welke service je zal helpen kijken wat je wilt bekijken wanneer je het wilt bekijken.
Gelukkig, vrienden, hoeft u zich geen zorgen te maken. Omdat er verschillende van deze zoekmachines voor streamingsites (of streaming site-aggregators, zoals ze soms worden genoemd) zijn om uit te kiezen. Zoals het geval is met elk soort website, zijn echter niet al deze zoekmachines voor streamingsites (of streaming site-aggregators, zoals ze soms worden genoemd) even krachtig of effectief. Sommige zijn beter ontworpen dan andere, sommige putten uit meer streamingdiensten dan andere, sommige bieden meer nuttige functies dan andere. Dus vandaag beginnen we met een zoekmachine voor streamingsites die bekend staat als Yidio.

Geschiedenis

Uw internetvideo (Yidio) is een aggregator die het voor u gemakkelijker dan ooit maakt om te bladeren door wat beschikbaar is op al uw videostreamingaccounts. En de kicker is dat je dit allemaal kunt doen vanaf een enkel en handig platform, yidio.com.
In januari 2008 creëerden de broers Adam en Brandon Eatros Yidio. Iets meer dan een jaar later, in juni, werd Yidio officieel gelanceerd. Sindsdien heeft de site veel succes gehad met zijn nieuwe functies en trok de aandacht van engelinvesteerders Alan Warms, Bill Luby, Jim Collis, Lon Chow en Jamie Crouthamel. Tussen deze vijf investeerders kon Yidio in november 2009 $ 350.000 aan financiering ophalen.
Yidio, een startup die waarschuwingen geeft voor sociale mediaplatforms, heeft de afgelopen jaren succes gehad. In 2011 voegden ze waarschuwingen toe voor Facebook en Twitter. Later dat jaar brachten ze een iPhone-app en een Android-versie van de dienst uit. Yidio's app was te zien op de Today Show op 28 juli 2013.

Ontwerpen

Ik denk dat u aangenaam verrast zult zijn door de manier waarop Yidio.com is ontworpen. Dit is een gebied waar sites als deze naar mijn mening gemakkelijk tekort kunnen schieten via slordig, rommelig of moeilijk te navigeren siteontwerp. Gelukkig is dat bij Yidio verre van het geval. Deze site is gelijke delen goed ontworpen en vertrouwd.
Iedereen die Netflix of Hulu heeft gebruikt, zal het aanpassen aan Yidio een zeer soepel proces vinden. Dat komt omdat het ontwerp van Yidio beide toonaangevende streamingplatforms nabootst. Je kunt snel door titels bladeren op genre, wat populair is, wat trending is, op platform, op het netwerk, op airdate, enz. Stel je voor dat al je favoriete streamingsites op één handige locatie zijn gerold en je hebt een goed idee van hoe Yidio is ontworpen.
U kunt ook zoeken op titel of gewoon bladeren door films of tv-programma's op Yidio. Het is een van de eenvoudigste (maar niet sophomorisch uitziende) sites in zijn soort die ik ooit heb gezien. Ik zou zelfs willen beweren dat Yidio beter is ontworpen dan Hulu - het is minder verwarrend, minder rommelig en gemakkelijker te bladeren.

Tevreden

Welnu, de inhoud van Yidio hangt echt af van op welke streamingdiensten u al bent geabonneerd - want dat is de inhoud die u kunt bekijken. Als je een Netflix-, Hulu-, Amazon Prime Video- en HBO-lid bent, kun je door alles bladeren wat die platforms te bieden hebben. Maar wat Yidio echt onderscheidt, is het feit dat je deze inhoud ook daadwerkelijk vanaf de site zelf kunt bekijken. Er zijn verschillende andere zoekmachines voor streamingsites, waarvan er vele deze schijnbaar basisfunctie niet bieden. Dus dat is naar mijn mening een enorme overwinning voor Yidio.
Bovendien biedt Yidio ook gratis streaming-inhoud van zichzelf waar gebruikers van kunnen genieten. Zelfs als je geen lid bent van een van de streamingdiensten die er zijn, met andere woorden, als Yidio-lid, kun je nog steeds bepaalde films bekijken. Op dit moment zijn enkele van Yidio's titels Basic Instinct 2, Blitz, Lionheart, Stuart Little, National Security, Hancock en The Passion of the Christ. Dit is nog een andere functie die Yidio echt onderscheidt van zijn concurrenten.
Als u op zoek bent naar een manier om van uw favoriete televisienetwerken te genieten zonder ervoor te hoeven betalen, hoeft u niet verder te zoeken dan Yidio. Deze streamingdienst biedt netwerken zoals Horror 24/7, News 24/7, Standup TV, Docu TV, Anime All Day en Celebrity TV gratis aan. Best overtuigend, hè? Als dit niet genoeg is om je te overtuigen om je meteen aan te melden voor Yidio, weet ik niet wat dat zal doen.

Mobiele en desktopervaring

Ik zei al eerder dat ik nogal dol ben op de desktopbrowsersite van Yidio. Ik vind het leuk hoe het Netflix emuleert en een intuïtieve en vertrouwde gebruikerservaring biedt. Om echter het meeste uit de mobiele Yidio-ervaring te halen, moet u de app downloaden.
De Yidio-app biedt een eenvoudig te navigeren en gestroomlijnde ervaring, evenals gepersonaliseerde herinneringen voor wanneer uw favoriete shows worden uitgezonden en een aanpasbare volglijst. Dit is, eerlijk gezegd, naar mijn mening vergelijkbaar met de Netflix-app en heeft het een gemiddelde beoordeling van 4,2 sterren in de Apple App Store (van 1,9 duizend individuele beoordelingen). Het lijkt erop dat ik niet de enige ben die van de Yidio-app houdt dan!

Prijzen en plannen

Zoals ik eerder al zei, kosten abonnementen op Netflix, Hulu, Amazon en de rest nog steeds de maandelijkse vergoeding die je bij hen hebt. Het gebruik van Yidio zelf is echter volledig gratis. Misschien moet u af en toe advertenties verdragen, maar verder hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van Yidio voor hun diensten op welke manier, vorm of vorm dan ook.

Suggesties die ik heb voor Yidio

Eerlijk gezegd kan ik geen enkele manier bedenken waarop deze site beter kan worden gemaakt. Alles wat ik zou willen dat een streaming site aggregator of zoekmachine doet, doet Yidio (en nog wat).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Yidio

yidio

yidio tv

yidio.com

Yidio Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Yidio.com is een geweldige site die alles doet wat je wilt dat het doet en meer! Het is een aggregator en zoekmachine, evenals een extra gratis streamingplatform, zodat u kunt genieten van uw favoriete abonnementsdiensten naast uw favoriete films en tv-programma's. Lees mijn recensie voor meer informatie over deze geweldige site!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op