Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

YouTube Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

YouTube is een site die veel mensen al gebruiken. Als je er niet bekend mee bent, moet je vandaag nog onze Streaming Sites-recensie van YouTube bekijken!

Youtube

youtube storing vandaag

youtube storing

live voetbal kijken op youtube

youtube kijken

youtube storing 2022

storing youtube

youtube live stream kijken

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

Eén site kan een culturele verschuiving leiden

Een website die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we media consumeren, komt af en toe rond. Napster veranderde de manier waarop we denken over het genereren van inkomsten met media, eigendom, Copywrite-wetten en het delen van bestanden. Het ontnam de macht en invloed over kunst van de weinige mediaconglomeraten die de wereld besturen en gaf het terug aan de consument. Het bevrijdde de media door een alternatieve wereld te presenteren waarin ze vrij konden zijn.
Een andere site, YouTube, heeft een belangrijke invloed gehad op de manier waarop we media consumeren, met name video-inhoud. Voorafgaand aan de lancering van YouTube waren onze opties vrij beperkt voor wat voor soort video's we toegang zouden hebben. Mensen konden in principe kiezen uit een van de weinige keuzes.
We konden voorgeprogrammeerde televisieprogramma's bekijken wanneer ze toevallig aan waren, een film in de bioscoop gaan zien, een film huren bij Blockbuster of een site voor het delen van bestanden zoals Napster gebruiken om een film te downloaden.
YouTube kwam echter onverwacht op en bood ons niet alleen een nieuwe manier om video's te bekijken, maar ook een nieuwe manier om onze eigen inhoud te delen. Ik denk niet dat YouTube bijna genoeg krediet krijgt voor het in de schijnwerpers zetten van videostreaming, wat bewijst dat een videostreamingsite zowel praktisch, schaalbaar als winstgevend kan zijn.
Zonder YouTube is het mogelijk dat er geen Netflix, Hulu, HBO Go of Amazon Prime Video zou zijn. YouTube was instrumenteel in het effenen van de weg voor deze streaming sites? en we zijn dankbaar voor hun werk. Zonder hen genieten we vandaag misschien niet van al deze geweldige sites.
In februari 2005 maakten drie mensen die eerder bij PayPal hadden samengewerkt YouTube. Kort daarna, in november 2006, kocht Google de videostreamingdienst voor 1,6 miljard dollar. Tegenwoordig is YouTube nog steeds eigendom van en wordt het beheerd door Google, een van de dochterondernemingen van Google.

Meer dan op het eerste gezicht

Voor het geval u het niet weet, biedt YouTube een verscheidenheid aan functies en soorten inhoud. Laten we eens kijken wat er op de site kan worden gedaan.
YouTube-gebruikers kunnen video's bekijken, beoordelen, delen en becommentariëren en gepersonaliseerde afspeellijsten met video-inhoud maken, iets dat ongehoord is op de meeste andere videostreamingsites. Een andere manier waarop YouTube zich onderscheidt van zijn concurrenten ligt in het feit dat gebruikers ook een onbeperkte hoeveelheid video-inhoud kunnen uploaden, live video-uitzendingen kunnen maken en regelmatig videoblogs kunnen maken.
YouTube heeft zijn brood en boter gemaakt door tonnen unieke en voorheen ongehoorde soorten inhoud te produceren, zoals de 'unboxing-video'. Dit heeft ertoe geleid dat bedrijven nieuwe en creatieve manieren hebben gevonden om producten op de markt te brengen en zo bij te dragen aan de ?influencer? cultuur die nu de sociale media domineert.
Vóór Twitch uploadden mensen jarenlang video's van zichzelf terwijl ze videogames speelden op YouTube. YouTube was de oorspronkelijke plek waar dit soort streamers content plaatsten. Nadat Twitch zich realiseerde dat er een enorme kans was in deze ontluikende markt, profiteerden ze er snel van.
Er is onlangs een trend op YouTube van mensen die gewoon reageren op nieuwe muziek, stand-upcomedy en filmtrailers wanneer ze uitkomen. Deze reacties fungeren als reviews die je kunt bekijken. YouTube-recensenten zijn geen experts in hun vakgebied, maar ze kunnen zeer vermakelijk zijn om naar te kijken - vooral als de YouTuber in kwestie een elektrische of eigenzinnige persoonlijkheid heeft.
Met alle nieuwe YouTube-inhoud die er is, is het niet moeilijk om te leven van het uploaden van video's naar de site. Met een complex en sterk gereguleerd systeem om inkomsten te genereren met video's, kun je carrière maken als professionele YouTuber als je genoeg kijkers en likes krijgt.
Sommige video's op YouTube zijn amateuristisch, terwijl andere van professionele kwaliteit zijn. Je kunt geen volledige films of afleveringen van tv-programma's meer vinden op YouTube, maar er zijn tal van clips en af en toe een door het bedrijf gesanctioneerde volledige aflevering van een serie.
Er zijn veel interessante YouTube-video's die je misschien nog niet kende. YouTube is de thuisbasis van een overvloed aan muziekvideo's, documentaires, miniseries, korte films, tekenfilms en educatieve video's. Kortom, alles wat binnen het Copywrite-beleid van YouTube valt, is toegestaan.

Een onthutsend groot fenomeen voor videostreaming

Ik wed dat YouTube alles ontgroeide waarvan de drie makers aanvankelijk droomden dat het zou worden. Het is snel gegroeid en uitgebreid, maar is ook onder vuur komen te liggen en gedegradeerd.
We hebben YouTube al eerder op een abstracte manier aangestipt, maar om je een concreet idee te geven van hoe enorm het is, heeft Merch Dope deze statistieken samengesteld: het totale aantal mensen dat YouTube gebruikt is 1,3 miljard en elke minuut worden er 300 uur video geüpload naar YouTube! Bijna 5 miljard video's worden elke dag bekeken op YouTube. In een gemiddelde maand kijkt bijna 8 op de 10 18-49-jarigen naar YouTube.
Die cijfers zijn echt ongelooflijk. Er is geen andere videostreamingsite ter wereld met dat soort kijkers.

Iconisch siteontwerp

Laten we eens kijken naar het siteontwerp van YouTube. Het is natuurlijk iconisch - het heeft de lay-outs van bijna elke videostreamingservice erna geïnspireerd. En met een goede reden: het is logisch, effectief en intuïtief.
U vindt de zoekbalk bovenaan de pagina. Daaronder krijg je een heleboel video's om uit te kiezen, waarvan de meeste gebaseerd zijn op je eigen kijkgewoonten. Ze zijn onderverdeeld in secties, te beginnen met Aanbevolen video's voor jou. Vervolgens vind je nieuws, nieuwste berichten, nieuwste uploads van kanalen die je volgt, YouTube-mixen (populaire afspeellijsten op basis van je weergave) en nog meer aanbevolen video's.
Aan de linkerkant van deze miniaturen vindt u alle gepersonaliseerde gebruikersfuncties. Hier heb je toegang tot je bibliotheek, geschiedenis, later bekijken, gelikete video's, je afspeellijsten, abonnementen en een lijst met categorieën waaruit je door heel YouTube kunt bladeren op tags zoals Mode, Gaming, Sport, enz. Door op een video te klikken, blijft het kijkproces gestroomlijnd.
Onder de mediaspeler staan alle reacties, waar je kunt deelnemen aan een discussie die nooit zal eindigen. En aan de rechterkant van het scherm staan voorgestelde video's die u kunt doorbladeren en die vergelijkbaar zijn met deze. Dit is een indrukwekkende site, en het is gewoon te handig voor zijn eigen bestwil!

Te veel advertenties verpesten bijna een anders perfecte site

Sommige mensen die YouTube al lang gebruiken, geloven dat de site is uitverkocht, big time. De grootste fout is dat er veel advertenties zijn en dat ze erg vervelend kunnen zijn. Bovendien onderbreken ze vaak je video's. YouTube is ongetwijfeld een van de meest door advertenties geteisterde sites op internet.
Dat gezegd hebbende, er is geen andere site zoals deze op het web - althans niet van dezelfde grootte. Love it or hate it, YouTube is hier om te blijven en het zal een van de beste gratis videostreamingsites ter wereld blijven.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Youtube

youtube storing vandaag

youtube storing

live voetbal kijken op youtube

youtube kijken

youtube storing 2022

storing youtube

youtube live stream kijken

YouTube Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

YouTube is een site die veel mensen al gebruiken. Als je er niet bekend mee bent, moet je vandaag nog onze Streaming Sites-recensie van YouTube bekijken!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op