Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

YouTube Gaming Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

YouTube Gaming is een live streaming, video on demand platform waar gebruikers content van creators kunnen bekijken. In de afgelopen jaren is het platform bijgewerkt en heeft het esthetische verbeteringen gezien. Niet alleen dat, maar het is ook getuige geweest van de introductie van een samengestelde afspeellijst waarmee kijkers aan het netwerk gekluisterd kunnen blijven. Er zijn meer dan tientallen videomakers die tegelijkertijd live streamen en dus is er geen gebrek aan inhoud op dit netwerk.

Youtube Gaming

youtube gaming nederland

youtube gaming

league of legends storing

live voetbal kijken op youtube

youtube kosten

youtube storing

youtube storing vandaag

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

youtube.com/gaming

Zelfs als je je verveelt als je andere mensen videogames ziet spelen, is de kans groot dat je deze recensie leuk vindt om te lezen. Dit komt omdat tien jaar geleden het kijken naar andere streamers niet veel zin had om te spelen. Net als de meeste kijkers had ik een verandering in perspectief en raakte ik verslaafd aan het bekijken van gamevideo's. Als je er nog niet van houdt, maak je geen zorgen. Blijf gewoon lezen, want de kans is groot dat je aan het einde van deze blog een affiniteit ontwikkelt met de gamingcommunity en YouTube Gaming in het bijzonder.
YouTube Gaming is een populair gameplatform dat wordt genoten door zowel videomakers als kijkers. Veel mensen beweren dat het bekijken van game-inhoud het beste gebruik van hun internetgegevens is. Met YouTube Gaming kunnen gebruikers een oneindig aantal livestreams en vooraf opgenomen video's van videogames bekijken. Bovendien kunt u ook uw eigen livestreams uitzenden. Dit maakt het geweldig om Markiplier live te zien spelen of om de vooraf opgenomen video's van PewDiePie te bekijken.

Moordende concurrentie of verzadiging?

Sinds YouTube Gaming werd gemaakt, heeft Twitch te maken gehad met concurrentie van het nieuwere platform. YouTube Gaming biedt een meer veelzijdige ervaring waarmee je gamecontent kunt bekijken, net zoals je elke andere video op YouTube zou bekijken. Bovendien is Mixer de eigen streamingdienst van Microsoft die speciaal is ontworpen voor gaming en waarmee gebruikers met elkaar kunnen chatten terwijl ze inhoud bekijken.

Laten we het over cijfers hebben

Volgens het laatste rapport van YouTube heeft gaming-inhoud op het platform 83,3 miljoen abonnees, maar makers hebben slechts 460.000 uur aan inhoud geproduceerd - vergeleken met de 64.000 makers van Twitch die 1,9 miljoen uur aan live video-inhoud hebben geproduceerd. Met de aandacht die YouTube de laatste tijd krijgt, zal het Twitch qua aantallen echter zeker inhalen.

Wat is YouTube Gaming?

YouTube Gaming is een nieuwe service die on-demand en live videogame-inhoud biedt. Je kunt top YouTubers vinden die een bepaalde game hebben gespeeld, evenals samengestelde afspeellijsten met hun beste video's. Een paar jaar geleden zou het vinden van video's tumultueus zijn, maar vandaag niet.
YouTube Gaming heeft de hele interface vernieuwd, waardoor het visueel aantrekkelijk is en geweldig voor functionaliteit. Van League of Legends tot Street Fighter, je kunt er bijna alle grote titels op het platform inhalen.

Ontwerpen

Er zijn ook twee knoppen, afspelen en vooruit, waarmee de kijker kan bepalen hoeveel hij wil zien. Als je de pagina nog niet hebt bezocht, ga je er waarschijnlijk van uit dat de pagina niet anders zal zijn dan de standaard YouTube-interface. Dat is echter verre van de waarheid, omdat de ontwikkelaars een aanzienlijke hoeveelheid moeite in de pagina hebben gestoken. Het moet een van de meest iconische pagina's op YouTube zijn. Meteen trekt het heldengedeelte mijn aandacht. Er zijn vijf schuifregelaars met elk een individuele video die naadloos wordt afgespeeld. Er zijn ook twee knoppen, afspelen en vooruit, waarmee kijkers kunnen bepalen hoeveel ze willen zien.
Je kunt ook je geabonneerde kanalen en recente activiteit vinden. Terwijl je naar beneden scrolt op de pagina, zie je een gamingbanner met een abonneerknop aan de rechterkant. Daaronder vind je goed samengestelde afspeellijsten met koppen zoals 'Top Live Games', 'Top Live Streams', 'Aanbevolen?' Je vindt er ook de lijst met games die je volgt, in mijn geval is er 'PES 2020', 'EA Sports FIFA 20', 'PUBG', 'Minecraft' en 'Sekiro'. Je kunt ook je geabonneerde kanalen en recente activiteit vinden.
Terwijl u op een van de miniaturen van de titel klikt, wordt een nieuwe pagina geladen met verticale creatieve miniatuur aan de linkerkant. Naast de miniatuur vindt u titel, beschrijving en trefwoorden. En aan de rechterkant vind je de knoppen Abonneren en Trailer bekijken. Mijn favoriete onderdeel is de omslagafbeelding met een transparant zwart ontwerp bovenop. Het ziet er fascinerend uit. Kleine aangepaste details zoals deze maken streaming op YouTube de moeite waard - ze falen nooit om de nuances vast te leggen.
Direct onder die koptekst vindt u zeven opties: Home, Live, Recent, Verkennen, Laten spelen, Officieel en Over. Wanneer u op een van deze opties klikt, wordt de afspeellijst onder de kop bijgewerkt volgens uw voorkeur. De live reacties en voorgestelde video's hebben een grotere focus met een donkerder kleurenschema. De hoofdpagina is gevuld met on-air streams en behandelt meestal de meest populaire kanalen of video's. U kunt het profiel aanpassen en een aanbeveling krijgen van games die u belangrijk vindt.

Tevreden

De inhoud van YouTube-gaming is de grootste kracht. Titels als 'Minecraft', 'PUBG', 'Sekiro', 'Counter-Strike: Global Offensive', 'Temple Run?' en 'Grand Theft Auto V?' zijn allemaal beschikbaar. Je kunt ook de meeste gamedekking voor elke gamende YouTuber vinden door op de zoekbalk te klikken.
Afhankelijk van de kwaliteit van de originele inhoud kunt u inhoud bekijken met een resolutie tot 4K. De meeste gamestreams zijn in HD-kwaliteit of beter, dus zorg ervoor dat je wifi gebruikt of een goede gegevensverbinding hebt met een snelheid van ten minste 5 mbps.
Er zijn vier verschillende soorten inhoud op de website: entertainment, nieuws, onderwijs en levensstijl.

Let's Speelt

Let's Plays zijn leuk om naar te kijken omdat de gamers gewoon een bepaald spel met strategie aan het testen zijn. Deze categorie is specifiek voor een doelgroep die geïnteresseerd is in het kopen van een game, maar er ook meer over wil weten via YouTube.

Beoordelingen

Je vindt veel gamecontent op YouTube. Dat komt omdat veel mensen op YouTube vertrouwen voor eerlijke recensies voordat ze $ 40 - $ 100 aan een game uitgeven. Er zijn veel games op de markt, wat behoorlijk overweldigend is. Door beoordelingen te bekijken, kunt u dus het spel vinden dat het meest geschikt voor u is.

Walkthrough

Let's Plays zijn anders dan walkthrough-video's. De video's zijn goed gestructureerd en goed in kaart gebracht. Kijkers kunnen genieten van het spel - ervaar de gebeurtenissen, personages en zijmissies die ze anders hadden kunnen missen.

Reacties

Ik vind reactievideo's erg vermakelijk. Hoewel sommige van de makers vaak veel warmte voor hen kunnen krijgen, is er iets aantrekkelijk spontaans aan reactievideo's. Sites zoals OzzyMan Reviews hebben reacties en commentaar op YouTube opnieuw gedefinieerd, waardoor ze spontaner en leuker zijn om naar te kijken. Net als Snoop Doggs commentaar op dieren.

Desktop/mobiele ervaring

YouTube Gaming is een geweldige tool die zowel videomakers als consumenten kunnen gebruiken om hun ervaring te verbeteren. Videomakers kunnen eenvoudig op de knop "Live gaan" klikken om zelf te beginnen met uitzenden en je kunt ook nieuwe video's uploaden of beginnen met streamen. Zorg ervoor dat uw gaming-setup op peil is - zoals een Hauppauge HD PVR 2 Gaming - en u bent klaar om te gaan!
Streamers kunnen gemakkelijk contact maken met hun fans en geld verdienen met livestreams door advertenties af te spelen en een link naar Patreon- of Kickstarter-pagina's te tonen waar hun community hen financieel kan ondersteunen. Dit is een enorm pluspunt voor zowel de makers als het publiek, omdat ze elkaar samen kunnen ondersteunen door de algehele kwaliteit van het kanaal te verbeteren.
Dit platform heeft geen hard beleid op het gebied van muziek; in plaats daarvan worden auteursrechtelijk beschermde nummers gedempt op Twitch, maar niet verwijderd op YouTube.

Plannen & Prijzen

Je kunt het gratis YouTube-platform gebruiken voor zowel kijkers als makers van inhoud. Je kunt je favoriete YouTubers steunen via Patreon of Kickstarter en je kunt zelfs doneren wanneer ze streamen. YouTube als platform brengt je echter niets in rekening voor het bekijken van de streams.

Suggesties die ik heb voor YouTube Gaming

Ik hou echt van het platform. Over de streamingkwaliteit zijn geen klachten. De meeste functies zijn geweldig. Mijn enige suggestie zou zijn om een individueel platform te creëren met een unieke aantrekkingskracht. Dat is een uitdaging en is misschien geen goed advies, maar het zal zeker miljoenen gebruikers aantrekken als het ergens zo goed is als de huidige streamingdienst. Het is alleen dat de inhoudseigenschap van YouTube hetzelfde aanvoelt vanwege de donkere lay-out.

Conclusie

YouTube Gaming is een geweldig platform om eindeloze gamecontent te bekijken. Ik ben dol op het streamen van YouTube Gaming op mijn mobiel en ik besteed veel tijd aan het bekijken van walkthroughs op het netwerk. Een van mijn favoriete gaming YouTubers is BrendenPlayz die het grootste deel van de tijd WWE-gamecontent streamt. Naast zijn kanaal kijk ik vaak naar MGH, TheRadBrad, Chris Smoove en ShuffleGamer.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Youtube Gaming

youtube gaming nederland

youtube gaming

league of legends storing

live voetbal kijken op youtube

youtube kosten

youtube storing

youtube storing vandaag

YouTube Gaming Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

YouTube Gaming is een live streaming, video on demand platform waar gebruikers content van creators kunnen bekijken. In de afgelopen jaren is het platform bijgewerkt en heeft het esthetische verbeteringen gezien. Niet alleen dat, maar het is ook getuige geweest van de introductie van een samengestelde afspeellijst waarmee kijkers aan het netwerk gekluisterd kunnen blijven. Er zijn meer dan tientallen videomakers die tegelijkertijd live streamen en dus is er geen gebrek aan inhoud op dit netwerk.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op