Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

YouTube Music Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

YouTube Music is niet alleen je gemiddelde muziekstreamingservice. Het heeft functies die concurrenten zoals Spotify niet hebben, zoals de mogelijkheid om naar nummers te zoeken op songteksten of gewoon de muziek te beschrijven. Het heeft ook meer dan 30 miljoen nummers, wat meer is dan wat veel andere muziekstreamingservices hebben. Je kunt zelfs profiteren van enkele van de meest geavanceerde afspeellijstalgoritmen op de markt met YouTube Music. Dus als je op zoek bent naar een geweldige manier om naar je favoriete nummers te luisteren, bekijk dan Zeker YouTube Music!

Youtube Music

app youtube music gratis

youtube music gratis

meest voorkomende voetbaluitslagen

offline muziek luisteren youtube

tv youtube music

you tube music gratis

you tube music kosten

youtube gratis muziek luisteren

youtube kosten

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

music.youtube.com

Het is dus duidelijk dat YouTube een streamingdienst is die veel gebruikers heeft. Het is het grootste videostreamingplatform ter wereld en er zijn miljarden actieve gebruikers. YouTube blijft gewoon met de dag groeien en doet dit al heel lang. In sommige opzichten zou je kunnen zeggen dat YouTube de originele videostreamingsite is.
YouTube opende de deuren voor andere videostreamingsites door er op een belangrijke manier op in te spelen.
Sinds videostreamingtechnologie toegankelijker is geworden voor het publiek, heeft YouTube iets nieuws kunnen creëren met hun platform. Ze zijn hun bereik blijven uitbreiden naar andere digitale ruimtes, zoals muziekstreaming en cord-cutting. Het lijkt erop dat YouTube niet snel vertraagt.
Als je op mij lijkt, dan wend je je al jaren tot YouTube om toegang te krijgen tot tonnen muzikale inhoud. YouTube is in wezen uitgegroeid tot iets van het moderne equivalent van MTV. Met andere woorden, wanneer een artiest een nieuwe muziekvideo dropt, is YouTube de site waar mensen vaker wel dan niet op afstemmen om deze te bekijken.
Tegenwoordig zijn muziekvideo's niet zo bekend als in het verleden, maar ze worden nog steeds gebruikt om de albumrelease van een artiest en andere promotionele activiteiten te promoten. YouTube is hier een centraal onderdeel van geweest, waardoor mensen deze video's gemakkelijk kunnen zien.
Ik navigeer nu al meer dan tien jaar met mijn browser naar YouTube wanneer ik muziek wil horen die ik niet kan vinden op een van de andere standaard muziekstreamingservices. Dit komt omdat mensen (lees: YouTube-gebruikers) vaak audio-inhoud rippen en uploaden als YouTube-video's, waardoor het voor iedereen mogelijk is om er toegang toe te krijgen - of het nu een lek, een exclusieve release of iets anders is.
Veel minder bekende artiesten hebben hun eigen YouTube-kanalen van waaruit je toegang hebt tot hun muziek wanneer Spotify of Apple Music je in de steek kan laten. YouTube is een betrouwbare bron van het luisteren naar muziek van minder bekende artiesten.
Ik denk dat dit allemaal neerkomt op dat het logisch is dat YouTube profiteert van hun langdurige relatie met muziekfans en hun eigen officiële muziekstreamingservice maakt, YouTube Music. Maar hoe verhoudt het zich tot Spotify of Tidal? Nou, laten we eens kijken en zien, oké?

Geschiedenis

De nieuw aangekondigde YouTube Music-app werd officieel gelanceerd in oktober 2015, samen met de streamingdienst YouTube Red. Veel mensen zijn kritisch geweest over de app omdat deze erg lijkt op Google Play Music, maar ik ben blij te kunnen zeggen dat het bedoeld was voor mensen zoals ik die YouTube specifiek voor hun muziekbehoeften hebben gebruikt. Stel je Google Play voor, maar dan met de branding en iconische lay-out van YouTube!
YouTube kondigde op 17 mei 2018 aan dat ze hun YouTube Music-service zouden uitbreiden met een desktopsite en de reeds gevestigde YouTube Music-app. Deze uitbreiding resulteerde in een totaal herontwerp van de app met een nieuw en verbeterd algoritme dat is gebaseerd op het luistergedrag van gebruikers.
Met de rebranding van YouTube Music maakt het nieuwe algoritme gebruik van de kunstmatige intelligentie van Google om nummers voor te stellen aan luisteraars. Deze gerevitaliseerde manier van muziek zoeken op basis van songteksten en beschrijvingen is een totaal nieuwe ervaring en is een directe concurrentie voor diensten zoals Spotify en Apple Music. YouTube Music is met deze wijziging nog steeds beschikbaar als een deel van YouTube Premium (voorheen YouTube Red) en als onderdeel van Google Play All-Access.

Ontwerpen

Van alle verschillende services die YouTube tegenwoordig aanbiedt, denk ik dat YouTube Music misschien wel het beste voorbeeld is van site- en app-ontwerp dat YouTube heeft samengesteld. Het is strak, gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk voor de ogen. Veel mensen hebben, voor contrast, moeite met de manier waarop de traditionele YouTube-site is ontworpen. Klachten variëren van de site die te rommelig is tot een gebrek aan intuïtieve app-lay-out.
YouTube Music lijkt geen van de meest voorkomende streamingproblemen te hebben, zoals trage laadtijden of verwarrende menu's. Zoeken en bladeren door nummers is eenvoudig en de site ziet er geweldig uit. Het lijkt er zelfs op dat YouTube Music veel van hun ontwerp van Spotify heeft geleend. Dus als je bekend bent met Spotify (of Tidal, zelfs), kun je YouTube Music vrijwel onmiddellijk als een professional gebruiken. Dankzij het gestroomlijnde en intuïtieve ontwerp

Tevreden

Dit is een van de redenen waarom ik geloof dat YouTube Music beter is dan zijn concurrenten. Je kunt niet alleen kiezen uit ongeveer hetzelfde aantal nummers dat te vinden is op Spotify (30 miljoen en tellen), maar YouTube Music wordt ook rechtstreeks in je YouTube-weergaven ingevoerd, dus het wordt veel sneller slimmer. Bovendien biedt YouTube Music, naast meer dan 30 miljoen nummers, snelle toegang tot alle officiële muziekvideo's op YouTube - een niveau van inhoud dat geen enkele andere muziekstreaming-app echt kan opscheppen.
YouTube Music is een geweldige muziekstreamingservice met veel afspeellijsten die zijn samengesteld door experts en algoritmen. Bovendien kun je, afhankelijk van je abonnementspakket, ook offline muziek downloaden en beluisteren en YouTube Music volledig integreren met Google Play- en Google Home-apparaten.
Dit is echt het volgende niveau naar mijn mening. De mogelijkheid om liedjes te zoeken op tekst en zelfs beschrijving van de muziek is zo opwindend.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik hou echt van hoe YouTube Music is ontworpen - het ziet er geweldig uit, de hele ervaring is gestroomlijnd met je Google Play en traditioneel YouTube-gebruik, en de desktopspeler is perfect. U kunt er dus zeker van zijn dat de desktop (en mobiele webbrowser) versie van de site uitstekend is.
De YouTube Music-app is net zo goed als de andere apps op het platform. Het heeft een gemiddelde score van 4,7 sterren op 5 in de Apple App Store en het heeft al 239.000 beoordelingen ontvangen.

Prijzen en plannen

De betaalde abonnementsniveaus bieden daarentegen advertentievrij luisteren, afspelen op de achtergrond en tot tien uur luisteren per maand. Er zijn drie abonnementsniveaus voor YouTube Music: gratis, advertentie-ondersteund en betaald. Met het gratis niveau kunt u de service gebruiken zonder iets te betalen, maar u zult te maken krijgen met advertenties en beperkte offline luisteropties. De betaalde abonnementsniveaus bieden advertentievrij luisteren, afspelen op de achtergrond en tot tien uur luisteren per maand.
YouTube Music Premium is een uitstekende optie voor luisteraars die zonder onderbreking van muziek van hoge kwaliteit willen genieten. Het kost $ 9.99 per maand, wat ongeveer de industriestandaard is.
Ten slotte heb je toegang tot YouTube Music door je aan te melden voor YouTube Premium. Hiermee krijg je alles wat YouTube Music te bieden heeft, en ontgrendel je je algemene YouTube-ervaring volledig (geen advertenties, achtergrondweergave, enz.).

Suggesties die ik heb voor YouTube Music

: Ik denk dat YouTube Music muziek op hun app moet toestaan die toegankelijk is in audiovorm, ongeacht of de artiest een video op YouTube heeft voor het nummer. In de toekomst zou ik graag zien dat YouTube Music hun horizon verbreedt door meer muziekopties op te nemen die gemakkelijk toegankelijk zijn in audiovorm. Dit zou een beetje een nachtmerrie kunnen zijn voor het bedrijf, maar het zou geweldig zijn voor minder bekende, opkomende artiesten.
YouTube Music is geweldig. Ze doen een aantal echt innovatieve dingen met slimme zoek- en AI-algoritmen, die hun concurrenten de komende jaren zeker zullen inspireren om hun spel op de technische afdeling te verbeteren. En voor de prijs kun je niet fout gaan.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Youtube Music

app youtube music gratis

youtube music gratis

meest voorkomende voetbaluitslagen

offline muziek luisteren youtube

tv youtube music

you tube music gratis

you tube music kosten

youtube gratis muziek luisteren

youtube kosten

youtube music app gratis

youtube music kosten

youtube music premium kosten

youtube music-app gratis

youtube storing

YouTube Music Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

YouTube Music is niet alleen je gemiddelde muziekstreamingservice. Het heeft functies die concurrenten zoals Spotify niet hebben, zoals de mogelijkheid om naar nummers te zoeken op songteksten of gewoon de muziek te beschrijven. Het heeft ook meer dan 30 miljoen nummers, wat meer is dan wat veel andere muziekstreamingservices hebben. Je kunt zelfs profiteren van enkele van de meest geavanceerde afspeellijstalgoritmen op de markt met YouTube Music. Dus als je op zoek bent naar een geweldige manier om naar je favoriete nummers te luisteren, bekijk dan Zeker YouTube Music!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op