Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

YouTube TV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Als je van kabelprovider wilt veranderen, moet je zeker YouTube TV bekijken! Het heeft een heleboel streamingopties en een draadloos kabelnetwerk, zodat u uw shows vanaf elk apparaat kunt bekijken. Bovendien zijn er geen extra kosten voor DVR of onbeperkte opslag. Bekijk mijn volledige review voor meer informatie!

Youtube TV

youtube tv gratis

youtube voetbal live

live voetbal kijken op youtube

youtube voetbal vandaag

storing youtube

yelo play tv kijken

yeloplay tv

youtube inkomsten bekijken

youtube kijken

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

tv.youtube.com

YouTube maakt zich op voor een overname van digitale media, hè? Misschien is dat een beetje hyperbolisch, maar ze lijken tegenwoordig hun handen te hebben in zowat elke categorie streaming entertainment. Misschien ben je zelf lastiggevallen door YouTube, miljarden mensen zijn dat, elke keer dat je de site bezoekt. Wanneer u op de ?nee bedankt? knop, dit lijkt echter niet te voorkomen dat de aanbiedingen terugkomen. De volgende keer dat je YouTube bezoekt, is de kans groot dat ze je opnieuw vragen. Nee betekent nee, YouTube - leer een hint te nemen!
Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar het proberen van enkele van de ondersteunende services van YouTube. Ik ben een grote muziekfan en aangezien minstens de helft van mijn tijd op YouTube wordt besteed aan het bekijken van video's van geripte MP3's die moeilijk te vinden zijn op muziekstreamingservices, ben ik meer dan eens geïnteresseerd geweest in YouTube Music.
Ik heb ook niets dan goede dingen gehoord over YouTube TV. Dit roept dus de vraag op: is onze onmiddellijke afwijzing van de premiumservices van YouTube gerechtvaardigd? Bovendien, hoe komt het dat het grote publiek zo terughoudend lijkt te zijn om ze een kans te geven?
Na het bekijken van de video denk ik dat mensen veel valide punten hebben. YouTube worstelt al een tijdje met zijn publieke imago en advertenties zijn een van de belangrijkste redenen waarom mensen de site niet meer vertrouwen. Vroeger keken mensen graag naar video's zonder onderbreking door advertenties, maar die tijd lijkt voorbij.
Een andere reden waarom de PR-crisis van YouTube escaleert, is te wijten aan het draconische censuurbeleid. Dit is de afgelopen jaren langzaam bij gebruikers blijven kruipen, totdat het de afgelopen twee jaar een koortshoogte bereikte. YouTube is niet langer een plek waar de vrijheid van meningsuiting hoogtij viert; het is nu meer een gecontroleerd platform met strikte censuurrichtlijnen.
Als je een video uploadt waarvan YouTube denkt dat deze in strijd is met hun servicevoorwaarden, wordt deze mogelijk verwijderd. Als je een kanaal hebt waarmee inkomsten worden gegenereerd en uitspraken doet die YouTube aanstootgevend vindt, kunnen je advertenties bovendien worden verwijderd.
Hoewel YouTube technisch gezien het recht heeft om elke video naar eigen goeddunken te verwijderen, is hun beslissing om dit te doen ingewikkelder, omdat veel mensen het als een gevaarlijk precedent zien om te scheppen.
Ik ben geïnteresseerd in het bekijken van een van de betaalde abonnementsdiensten die YouTube aanbiedt, met name in de context van hoe het werkt en of het ons geld waard is. Er is een potentieel met zoiets als YouTube TV om een godsgeschenk te zijn voor cord cutterners over de hele wereld.

Geschiedenis

YouTube TV is een streamingdienst die voor het eerst live ging in april 2017. Het was een soort proef die bedoeld was om traditionele bekabelde kabeltelevisienetwerken overbodig te maken of ze op zijn minst een run voor hun geld te geven.
Sinds de lancering biedt YouTube TV live streaming van enkele van de beste kabelnetwerken. Gebruikers hebben kanalen zoals ABC, CBS, NBC, PBS, FX en Discovery Channel kunnen streamen. Onlangs heeft YouTube TV nog meer netwerken verworven, waaronder het Disney Channel, MSNBC, BBC en te veel anderen om op te noemen. In wezen had YouTube TV in korte tijd een aanzienlijk online kabelnetwerk.

Ontwerpen

Er zijn veel mensen (waaronder ikzelf) die vinden dat het basisontwerp van YouTube rommelig en onhandig is, moeilijker te navigeren dan nodig is en verwarrender dan nodig is. Ik bedoel, dit is te verwachten, gezien het feit dat de site zijn lay-out of ontwerp niet veel heeft veranderd sinds het vijftien jaar geleden werd gelanceerd.
YouTube TV lijkt hun spel aanzienlijk te hebben opgevoerd als het ging om ontwerp. Het is zeer modern, strak, intuïtief en veel gemakkelijker te gebruiken en te navigeren dan de vorige versie. Bovendien is het volledig gestroomlijnd en consistent, ongeacht op welk apparaat u het gebruikt. Je kunt YouTube TV ook op vrijwel elk apparaat gebruiken - Roku, Google Chrome Cast, Apple TV, elke nieuwere smart-tv (LG, Samsung, Hisense, Vizio, Sharp, enz.), Xbox One, Android, iOS en de Fire Stick. Perfect voor het gezin ook! YouTube TV kan tegelijkertijd streamen op 3 afzonderlijke apparaten.
De lay-out van YouTube TV, ongeacht op welk apparaat je het opent, is vertrouwd en gemakkelijk te gebruiken. Dit resulteert in de mogelijkheid om het op te pakken en onmiddellijk te weten hoe het te gebruiken - een niveau van intuïtief ontwerp dat je alleen van zo'n iconische site zou kunnen krijgen.

Tevreden

YouTube TV is een geweldige manier om toegang te krijgen tot een groot aantal televisienetwerken. Afhankelijk van uw locatie biedt YouTube TV live streaming-toegang tot meer dan 70 kanalen, wat precies op hetzelfde niveau is (zo niet een betere deal) dan de meeste lokale kabelproviders. Bovendien kun je met YouTube TV al je favoriete programma's bijhouden, waar je ook bent. Dit maakt YouTube TV een uitstekend alternatief voor traditionele kabel-tv-weergave.
YouTube TV zorgt ervoor dat iedereen in je gezin kan kijken en DVR wat ze maar willen zonder te hoeven volgen wat iedereen heeft gekozen, leuk gevonden of opgenomen. Bovendien beschikt YouTube TV over onbeperkte cloudopslag voor opnames, waardoor het de enige DVR op de markt is met deze functie. Ten slotte kunt u alles uit uw DVR-bibliotheek op elk gewenst moment streamen, waardoor tv-kijken handiger is dan ooit tevoren.
YouTube TV biedt toegang tot alle originele content van YouTube Premium, evenals meer dan 70 kanalen en alle lokale uitzendingen. Een YouTube Premium-account is echter niet inbegrepen bij het abonnement.

Desktop- en mobiele ervaring

Zoals ik eerder heb aangestipt, functioneert en werkt YouTube TV op dezelfde manier als YouTube, alleen op een meer betrouwbare, glitch-vrije manier. Of u nu live televisie streamt op uw smartphone, desktopcomputer of smart-tv, dit platform presteert consistent.
De nieuwe streamingdienst is volledig gestroomlijnd, zodat je je shows kunt blijven bekijken waar je was gebleven, ongeacht op welk apparaat je ze bekijkt. Voor live tv, gewoon de televisie uitzetten en weer inschakelen om apparaten voor u te schakelen.

Prijzen en plannen

Ik beloofde een paar alinea's omhoog om je de primeur te geven over hoe YouTube TV eigenlijk goedkoper zou kunnen zijn dan traditionele kabelabonnementen. Dus op de site zelf maakt YouTube TV de volgende claim: Knip het snoer door en bespaar $ 700 per jaar. YouTube TV heeft geen verborgen kosten, in tegenstelling tot traditionele services. Het enige dat u betaalt, is het maandelijkse bedrag dat u vooraf betaalt - u betaalt niet extra voor DVR, HD, kabelboxen, annulering, sportkanalen of lokale kanalen.
En de vergoeding die u vooraf betaalt, is slechts $ 49.99 per maand - goedkoper, zo niet vergelijkbaar met de meeste kabelplanprijzen.

Suggesties die ik heb voor YouTube TV

Ik zou graag willen dat YouTube TV het voor mensen mogelijk maakt om opgenomen programma's voor een langere periode te bewaren. Idealiter zou dit inhouden dat mensen sommigen van hen voor onbepaalde tijd kunnen houden, of bijvoorbeeld voor een paar jaar. Dit zou andere streamingdiensten zoals Netflix en Hulu in een lastig parket brengen, net zoals YouTube al druk heeft uitgeoefend op traditionele kabelaanbieders.

Conclusie

Het lijkt erop dat YouTube TV het de afgelopen jaren goed doet. Het is goedkoper dan kabel, ongeacht welk apparaat je gebruikt om het te bekijken, dus het is misschien een goed idee om het snoer door te knippen en over te schakelen naar YouTube TV.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Youtube TV

youtube tv gratis

youtube voetbal live

live voetbal kijken op youtube

youtube voetbal vandaag

storing youtube

yelo play tv kijken

yeloplay tv

youtube inkomsten bekijken

youtube kijken

youtube kijken op tv

youtube kosten

youtube live stream plannen

youtube on tv

youtube op tv

youtube op tv kijken

youtube storing

youtube tv

YouTube TV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Als je van kabelprovider wilt veranderen, moet je zeker YouTube TV bekijken! Het heeft een heleboel streamingopties en een draadloos kabelnetwerk, zodat u uw shows vanaf elk apparaat kunt bekijken. Bovendien zijn er geen extra kosten voor DVR of onbeperkte opslag. Bekijk mijn volledige review voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op