Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Gazprom Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het is gevestigd in Sint-Petersburg, Rusland en geopend op 9 juli 2013. Het nieuwe Stadion van Sint-Petersburg werd officieel geopend voor het publiek op 9 juli 2013.

Zenitnew

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Gazprom Arena, ook bekend als Sint-Petersburg Stadium, werd gebouwd om te dienen als een nieuwe thuisbasis van FC Zenit en als een van de speellocaties van het WK 2018. Het stadion werd gebouwd in plaats van het voormalige Kirov-stadion. Het stadion werd uiteindelijk voltooid in maart 2016. Eind 2005 begon de planning voor het nieuwe stadion en eind 2008 begonnen de bouwwerkzaamheden. Vanwege een reeks vertragingen, waaronder een herontwerp om te voldoen aan de FIFA-vereisten en fraudeonderzoeken, werd het stadion pas in maart 2016 voltooid. In 2016 werd het werk eindelijk versneld en werd het stadion in april 2017 voltooid. De totale kosten waren echter gestegen tot voorbij $ 1 miljard, waardoor het een van de duurste stadions ooit gebouwd was. Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 53.000 mensen en is de thuisbasis van Zenit Sint-Petersburg. Het stadion is ontworpen door het Japanse architectenbureau Kisho Kurokawa en lijkt op de vorm van een ruimteschip. Het dak wordt omhoog gehouden door vier masten en het heeft enkele overeenkomsten met dat van het Japanse Toyota Stadium, dat door hetzelfde bedrijf is ontworpen. Het Sint-Petersburg stadion was een van de speellocaties van het WK 2018. Het organiseerde vier groepswedstrijden in de eerste ronde, een kwartfinale, de halve finale tussen Frankrijk en België (1-0) en de wedstrijd om de derde plaats tussen België en Engeland (2-0). Na het WK nam het stadion de sponsornaam Gazprom Arena aan. In 2021 was het stadion gastheer van zes groepswedstrijden in de eerste ronde en de kwartfinale tussen Spanje en Zwitserland (1-1) tijdens het EK van 2020. De Gazprom Arena is geselecteerd om de Champions League-finale van 2022 te organiseren.

Hoe kom je bij de Gazprom Arena

De Gazprom Arena ligt op het westelijke puntje van het eiland Krestovsky, in het noordwesten van Sint-Petersburg. Het is ongeveer 7,5 kilometer afstand van Palace Square, dat is in het centrum van St. Petersburg. Het dichtstbijzijnde metrostation is Krestovsky Ostrov op de paarse lijn. Het loopt dwars door het centrum van St. Petersburg en ligt nog steeds op 25 minuten lopen van het station naar het stadion via maritime victory park. Beide bussen maken meerdere haltes op hun routes.

Eten, drinken en slapen in de buurt van de Gazprom Arena

De Gazprom Arena ligt op het zuidoostelijke puntje van het eiland Krestovsky, aan drie zijden omringd door de Oostzee. De arena biedt plaats aan een verscheidenheid aan sportevenementen en heeft een aangenaam Maritiem Overwinningspark en een pretpark in de buurt. Het is een prachtig gebied op een mooie dag, dat ook populair is bij de lokale bevolking. Er zijn verder een behoorlijk aantal restaurants in de omgeving, meestal aan de zuidelijke oever. Het nabijgelegen Karl-Friedrich Brewhouse heeft een grote biertuin. Al deze hotels liggen op loopafstand van het stadion, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over uw transportbehoeften. Voor een overzicht van hotels in de buurt van de Gazprom Arena, en andere opties in St. Petersburg, bekijk deze links.

Zenit-tickets

Tickets voor Zenit-wedstrijden kunnen online worden gekocht, of aan de kassa in de Gazprom Arena. Tickets voor wedstrijden tegen zwakkere tegenstanders zijn goedkoper, terwijl die tegen sterkere tegenstanders meer kosten. Het prijsaanbod varieert echter afhankelijk van waar u uw tickets koopt. Prijzen beginnen bij ongeveer 400 roebel voor een stoel op de bovenste laag aan een van de zijkanten en gaan tot ongeveer 1.900 roebel voor een centrale stoel aan een van de zijkanten. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van FC Zenit, Petersburg.ru, is een geweldige bron voor toeristen die de stad verkennen. Metro.spb.ru biedt informatie over het metrosysteem van Sint-Petersburg. Pradeep schreef: 15 juli om 12:25 uur: Ik kwam uit New Delhi, India om de WK-wedstrijd #63 te bekijken. Het was tussen België en Engeland. De ervaring van zowel de wedstrijd als van het stadion was opwindend. Mijn complimenten aan de burgers en autoriteiten van Sint-Petersburg voor het maken van het zo'n geweldige ervaring. Ik kwam uit New Delhi, India om WK-wedstrijd #63 te bekijken. De ervaring van de wedstrijd en het stadion was echt opwindend. Ik moet de burgers en autoriteiten van Sint-Petersburg prijzen voor het feit dat ze er zo'n geweldige ervaring van hebben gemaakt. Sharda Ravi schreef: Het kijken naar de FIFA-wedstrijd in het Sint-Petersburg Stadion van Argentinië Vs Nigeria was een geweldige ervaring. Ik hoop meer te zien. Ik ben een Indiase dame die naar de wedstrijd kijkt en tot laat in de nacht naar de wedstrijd kijkt. Ik heb genoten van het kijken naar de FIFA-wedstrijd in het Sint-Petersburg Stadion van Argentinië Vs Nigeria. Het was een geweldige ervaring en ik kijk ernaar uit om meer te zien.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Zenitnew
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Zenitnew
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Zenitnew
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Zenitnew

Gazprom Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het is gevestigd in Sint-Petersburg, Rusland en geopend op 9 juli 2013. Het nieuwe Stadion van Sint-Petersburg werd officieel geopend voor het publiek op 9 juli 2013.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op