Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Red Bull Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het heeft een capaciteit van 55.000 en is het thuisstadion van Red Bull Salzburg.

Zentralstadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Red Bull Arena in Leipzig, tot 2010 Zentralstadion genoemd, werd tussen 2000 en 2004 speciaal gebouwd met het WK in 2006 in het achterhoofd. Het stadion werd gebouwd op de plaats van het oude Zentralstadion, dat volledig werd afgebroken met alleen de groene buitenoevers over. De nieuw gebouwde arena werd geopend in de zomer van 2004. Het kostte 90 miljoen euro. Het stadion zat vol energie en fans van over de hele wereld juichten voor hun team. Een paar jaar lang bezette FC Sachsen Leipzig het stadion, maar de slechte opkomst deed hen besluiten om terug te verhuizen naar hun oude terrein. Toen Red Bull in 2010 het stadion van SVV Markranstadt overnam, vond de locatie een nieuwe bewoner in RB Leipzig. Gedurende ongeveer 30 jaar heeft RB Leipzig de naamrechten van het stadion. Met de recente successen van RB Leipzig op het veld en het grote publiek, begon Red Bull met het verkennen van de bouw van een nieuw, moderner en groter stadion van de club. De stad Leipzig heeft echter liever dat ze in het Zentralstadion blijven en onderhandelt momenteel met Red Bull over de verkoop van het stadion aan hen. Red Bull zou het stadion dan moderniseren en uitbreiden tot een capaciteit van 57.000. De Red Bull Arena is een van de drie Red Bull Arena's ter wereld. De andere twee bevinden zich in Salzburg, Oostenrijk en New Jersey.

Hoe kom je in de Red Bull Arena

De Red Bull Arena ligt iets ten oosten van het centrum van Leipzig en het centraal station. De wandeling mag niet langer duren dan 20 tot 30 minuten. Als alternatief kunt u tram 3, 7 of 15 nemen vanaf het centraal station (Leipzig Hbf), die u in slechts 7 minuten naar het stadion brengt. Stap uit bij halte Sportforum. Als u met de auto komt, neemt u afslag 17 Leipzig-West vanaf de A9. Volg de B181 richting de stad. Na ongeveer 10 kilometer slaat u linksaf de RÃ1/4ckmarsdorfer StraÃe in. Volg (met een houd links aan) totdat u na de brug het stadion bereikt. Adres: Am Sportforum 3, 04105 Leipzig

Eten, drinken en slapen in de buurt van de Red Bull Arena

De Red Bull Arena Leipzig ligt in een woonwijk. In de aangrenzende wijk vind je een bar of restaurant, maar je kunt net zo goed eten en drinken in het nabijgelegen stadscentrum. De meeste bars zijn te vinden in de oude stad en ten zuiden van het centrum langs Karl-Liebknecht-Straãe. Er zijn veel hotels in de buurt van de Red Bull Arena in het centrum van Leipzig, die allemaal op redelijke loopafstand liggen.

RB Leipzig-tickets

Tickets voor wedstrijden van RB Leipzig kunnen online worden gekocht, in de Red Bull Shop in het centrum van de stad of bij Arena Ticket op Am Sportforum 2 in de buurt van de Red Bull Arena. Tickets zijn over het algemeen te koop aan de kassa's van het stadion ongeveer twee uur voordat de wedstrijd begint. Sinds de promotie van RB Leipzig naar de Bundesliga zijn ze echter bijna alle wedstrijden uitverkocht. Er zijn verschillende ticketprijzen afhankelijk van de tegenstander. Verwacht overal te betalen van ? 15,00 voor een stoel achter het doel tot € 55,00 voor een centrale stoel aan een van de zijkanten voor een typische wedstrijd. Prijzen voor wedstrijden tegen spraakmakende tegenstanders kunnen worden verhoogd tot  ?20,00.

Relevante internetlinks

Red Bull websites - Officiële website van RB Leipzig en Sportforum-Leipzig.com - Officiële website van de Red Bull Arena.Leipzig.de - Leipzig toeristische information.Lvb.de - Leipzig openbaar vervoer informatie. En er zijn niet genoeg toiletten om de vraag van al het bier dat wordt gedronken aan te kunnen. Buiten de grond is als een bouwplaats - je moet door modder en plassen lopen om de tourniquets te bereiken. Ik gok dat dit beter is in de zomer. Buiten de grond was er een bouwplaats met modder en plassen om doorheen te lopen om de tourniquets te bereiken. Ik gok dat dit beter is in de zomer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Zentralstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Zentralstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Zentralstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Zentralstadion

Red Bull Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het heeft een capaciteit van 55.000 en is het thuisstadion van Red Bull Salzburg.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op