Eliteserien
binnen 2h00m
Eliteserien
binnen 2h00m
Eliteserien
binnen 2h00m
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ziggo GO Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Ziggogo.tv is een geweldige tv-streamingsite die ik absoluut leuk vind om te beoordelen. Of je nu je favoriete serie on-demand of live wilt kijken, Ziggo Go maakt het je gemakkelijk. Naast geweldige tv-series biedt Ziggo Go ook toegang tot films en live-evenementen. Wil je meer weten, bekijk dan vandaag nog mijn review van Ziggo Go!

Ziggo GO

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

ziggogo.tv

Als je in Nederland woont, durf ik te wedden dat je al bekend bent met Ziggo. Ze zijn de grootste kabelexploitant van het land en als zodanig zou je het moeilijk vinden om er nog nooit van gehoord te hebben. Sterker nog, het is waarschijnlijk dat je bent opgegroeid met het kijken naar entertainment dat je door Ziggo wordt aangeboden. Tegenwoordig is Ziggo echter ook een van de beste tv-streamingdiensten die online beschikbaar zijn. Hou je van Ziggo? Ze hebben een heel goede streamingdienst en ze bieden ook digitale kabel en andere diensten. Ziggo staat ook bekend om hun internet- en telefoondiensten. Sterker nog, als je uit Nederland komt, is de kans groot dat je Ziggo inmiddels beu bent. Maar voordat je alle dingen van Ziggo voorgoed afzweert, moet je hun tv-streamingsite bekijken. Ik denk dat u het echt zult waarderen.

Ziggo is niet alleen een van de grootste on-demand tv-streamingsites die ik ooit heb gezien, maar het is ook een van de beste tv-streamingsites die ik ooit heb gebruikt. Geloof het of niet, het is niet elke dag dat ik een tv-streamingsite tegenkom die een elegante en goed georganiseerde manier biedt om door dergelijke enorme catalogi van tv-series en films te bladeren. Ziggo is veruit een van de beste tv-streamingsites die ik ooit heb gebruikt (en ik bekijk streamingdiensten al geruime tijd).

Alleen omdat ik van Ziggo hou, betekent dit niet dat het de beste tv-streamingsite voor iedereen is. Iedereen heeft immers zijn eigen voorkeuren en smaak. Er bestaat niet zoiets als de beste tv-streamingsite ter wereld; er is alleen de beste site voor u. Is Ziggo dan de beste streamingsite voor mij? Nou, er is maar één manier om erachter te komen: is Ziggo zijn vraagprijs waard? En dat is om de site zelf van dichterbij te bekijken, alles wat het te bieden heeft en te zien of het de moeite waard is om voor te betalen.

Laten we dus zonder verder oponthoud eens een diepgaande blik werpen op een van de populairste streamingsites in heel Europa. Laten we de tv-streamingdienst Ziggo Go vandaag op de proef stellen, toch?

Geschiedenis

Ziggo begon als kabelbedrijf door een fusie. Dus in tegenstelling tot veel andere bedrijven in tech, heeft Ziggo nooit precies wat ze noemen 'bescheiden begin' gehad. De fusie was tussen Multikabel, @Home en Casema. Geboren uit deze 3 grote entertainmentbedrijven, werd Ziggo voor het eerst gelanceerd op 16 mei 2008. Dit resulterende bedrijf fuseerde vervolgens in 2015 met een ander bedrijf (UPC Nederland). Ziggo was toen al de 2e grootste kabelaanbieder van Nederland. Na deze fusie in 2015 behield het bedrijf de naam Ziggo en de belangrijkste concurrenten vandaag zijn KPN en Canal Digitaal. Tot 2012 was het kapitaal van Ziggo voornamelijk in handen van private equity firma's (Cinven en Warburg Pincus). Op 21 maart 2012 werd Ziggo een beursgenoteerd bedrijf op de NYSE Euronext beurs. Geïnteresseerden kunnen aandelen kopen en verkopen in Ziggo, maar aandeelhouders hebben ook de mogelijkheid om opties op Ziggo-aandelen te verhandelen.

In maart 2013 nam Liberty Global 12,65% van Ziggo over. Dit percentage steeg tot 15% in april en 28,5% in juli, waardoor hun eigendom gestaag toenam totdat ze op 14 januari 2014 voor de moord gingen met hun aankondiging dat ze alle resterende aandelen voor maar liefst zouden verwerven? 10 miljard. In november van datzelfde jaar werd Liberty Global na onderzoek van de Europese Unie de enige eigenaar van Ziggo.

Sinds 2012 behoort Ziggo Go tot de topaanbieders van on-demand tv-streamingdiensten in Nederland. Interessant is dat de service aanvankelijk Horizon Go heette en pas in 2016 werd hernoemd.

Sinds HBO 1, 2 en 3 in Nederland (op 31 december 2016) uit de lucht gingen, is Ziggo Go dé streamingsite voor Nederlanders om te genieten van al hun favoriete HBO original content. Maar het zijn niet alleen HBO-shows die Ziggo Go zo populair hebben gemaakt. Deze site is altijd gewijd geweest aan kwaliteit en gemak, daarom is het uitgegroeid tot een van de meest populaire tv-streamingsites in Nederland. Laten we het eens nader bekijken en zien wat ik bedoel.

Ontwerpen

Ik ben helemaal weg van het website design van Ziggo Go! Het is het beste dat ik heb gezien van elke on-demand en live tv-streamingsite, en ik wil niet hyperbolisch zijn. Eerlijk gezegd is deze site perfect voor mij. Het is goed georganiseerd, dynamisch, gebruiksvriendelijk, intuïtief, soepel en responsief. Het heeft alles wat ik zoek in een tv-streamingsite, qua ontwerp. Ik waardeer het unieke ontwerp van Ziggo Go - het is erg praktisch en maakt het gebruik van de site gemakkelijk. Bijna elke andere tv-streamingsite die ik review hanteert dezelfde oude, verwachte lay-out, maar Ziggo Go is erin geslaagd om out of the box te denken en het is eigenlijk gebruiksvriendelijker dan Netflix.

Het goed ontworpen sitemenu van Ziggo Go is stevig geworteld in de linkermarge van de pagina, waardoor het gemakkelijk is om door inhoud op type te bladeren. Het biedt ook een handige en gemakkelijk toegankelijke route naar uw instellingen en volglijst. Klik gewoon op Home, TV & Replay, Movies & Series, Saved of Settings (Thuis), TV & Replay, Movies & Series, (Archief), (Films en herhaling), Films en series,Opgeslagen of Instellingen. Van daaruit kunt u de rest van de pagina zien transformeren rond uw selectie. Dit is de definitie van intuïtief browsen. Ik wou dat elke premium tv- en filmstreamingsite een sterke en duidelijk gedefinieerde organisatiestructuur als deze had. In plaats daarvan laten de meeste sites me eeuwig scrollen door een grabbelton van films en series. Ziggo Go heeft duidelijk gedefinieerde onderscheidingen, wat ik waardeer.

Inhoud en functies

Ook hier schittert Ziggo Go als tv-streamingsite. De kwaliteit van de inhoud is hier ongeëvenaard - niet alleen in de context van andere tv-streamingsites uit Nederland, maar ook in termen van andere streamingdiensten over de hele wereld. Sterker nog, ik zou zelfs zo ver willen gaan om te zeggen dat Ziggo Go, althans vanaf het moment van deze review, aantoonbaar een betere contentbibliotheek heeft dan zelfs Hulu! Dat komt mede doordat Ziggo Go toegang biedt tot alle HBO-content, maar dat is niet de enige reden. Met Ziggo Go kun je de beste Nederlandse kabel-tv bekijken, inclusief je favoriete regionale series, internationale shows en nieuwsprogramma's van wereldklasse (zowel lokale als internationale netwerken zijn beschikbaar, zoals CNN).

Ziggo Go-leden kunnen nu kiezen tussen het bekijken van content on-demand of live, waarmee het aanbod van hun site compleet is. Een andere functie waar je naar uit kunt kijken is de 'save'-functie van Ziggo Go, waarmee je eenvoudig een tv-aflevering of film kunt opslaan in een kijklijst. Als je Ziggo Go opnieuw bezoekt, staat het op je te wachten, klaar om te streamen.

Mobiele en desktopervaring

Ziggo Go is een van de beste tv-streamingsites op het web vanwege de desktopsite en de reeks apps. De apps zijn gemakkelijk te gebruiken en zijn beschikbaar op verschillende platforms, dus het zal geen probleem zijn als u uw favoriete programma's op verschillende apparaten wilt bekijken.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ziggo GO
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ziggo GO
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ziggo GO
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Ziggo GO

Ziggo GO Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Ziggogo.tv is een geweldige tv-streamingsite die ik absoluut leuk vind om te beoordelen. Of je nu je favoriete serie on-demand of live wilt kijken, Ziggo Go maakt het je gemakkelijk. Naast geweldige tv-series biedt Ziggo Go ook toegang tot films en live-evenementen. Wil je meer weten, bekijk dan vandaag nog mijn review van Ziggo Go!

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op